Sista dagen

Kl 05.00
⛅️ 10°C

Japp, där det sista dagen sen är jag ledig hela en dag. Tufft tufft, skit trött!!! Men helgen på jobbet har varit bra, vi grillade ju i lördags och sen igår tvättade jag fönster i två lägenheter, det tar ju sin tid. Sen i den ena lägenheten som är mot gatan så kommer det in så jävla mycket damm från gatan mellan rutorna, det är alldelens svart! Men det har varit en bra helg förövrigt.

Min kompis katt dog i FIP i lördags. Jag hade ingen aning om var det var så jag var tvungen att googla. Det är katt covid!! Alla katter bär på det men det är jätte ovanligt att det bryter ut. Den hade börjat bete sig konstigt på fredag kväll, tuggade i allt möjligt, på lördag morgon när de stiger upp så har den svårt med andningen, de åker in akut till Gammelstad där den blir värre och värre, den röntgas och de konstaterar att lungorna är nästan helt vätskefyllda. Tillslut skriker den bara i panik, usch vad hemskt! De fick sätta bort den. Katt covid är ofta dödligt om det bryter ut. Jag pratade med henne igår i telefon och vi grät båda två, usch så hemskt. Hon är nu hemma och begravd på tomten med sten och blommor ❤

Det var så soligt och fint när jag steg upp tidigare idag men nu drar molnen in 😦 nå hoppas det har lättat till jag slutar jobba. Jag vill ha lite tid i solen iallafall! Men faaan vad mycket mygg det är, vi brukar inte ha här hos oss i stan men hellvete vad det är mygg nu!

Vi planerar midsommar med Annika, vi ska vara hos dom och så hämtar vi med oss mamma förstås så hon får komma på midsommar middag med oss. Ska kolla med pojkarna och deras familjer om de vill med eller vad de nu ska hitta på.

Idag blir det pass, zuuumba fitness! Måste bara skriva korren, har inte gjort det än….. så det får bli idag. Det är lungt nu på förmiddagen efter alla åkt till sina jobb så tar en kvart där och fixar korren. Vi mindre brukare oxå just nu, en kommer hem idag efter att ha varit hos sin syrra i en vecka. Ida städade där igår och gjorde klart men det kanske måste handlas så jag får kolla det. Eller undrar om börsen är här eller om den åkte med…. får kolla är det med så kan jag ju inte handla men spela roll, det är två minuter ner till Coop så det ordnar sig. Skulle ha tvättat dom fönstren oxå igår men orkade inte så jag kan ta det faktiskt idag.

Ställde in gårdagens Strong, det var bara en deltagare kvar sedan så då kände jag att nej, idag tar vi ledigt då istället. Annars brukar jag köra fast för en som ni vet. Men igår tog jag lite paus.

Rasmus bil väcker blickar, många kommenterar när det går för bil hör man när man står där. Det var två yngre killar som gick förbi och så Oj kolla vilken bil. Alla tycker den är så fin, jo det är den men mycket att göra, rost att fixa, delar och slangar som behöver bytas, Rasmus fixar inuti, putsar, polerar och lagar, det är en bruksbil helt enkelt. Han är med Danne när det ska köpas delar osv. Han fixar själv fram delar. Ja ja nu ska jag fixa frillan och göra mig klar för att rulla mot jobbet.

Att blogga men bloggkatten Finn 😍

Så här är det, han gosar i brillorna så det är alldelens kletiga, han gosar i datorn så han byter flikar och skickar emojisar, om jag ändå inte ser honom så river han av mig brillorna tillslut…. men vad gör man inte för den lilla skinnlappen ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: