Tröttare än fan

Kl 05.00
☁️ 9°C

Herreguuud vad trött jag var eller trött jag var seeeeg som kola. Seg i hela kroppen, det kändes som om jag inte vaknade under hela dagen. Jag jobbade ju natt natten mot fredag och jag brukar inte sova när jag bara jobbat en natt. Jag ligger på soffan, glor lite tv, små sover fram till 13 ungefär. Men igår blev det inte så, jag var redan ute på stan vid 12 så jag klev upp efter 10. Jag kunde inte sova ändå. Men det resulterade ju i att kroppen var trött.

Jag och Savannah var på stan och rotade runt på PMU, sen var vi till Taavloagården. Jag träffade Eva Svelin på PMU, min kusins fru, de bor ju i Stockholm, Men har stuga på Seskis och så har de köpt Evas hemgård i Sören för några års sedan så att vara på Seskis blir väl inte så mycket. Men det var roligt att träffa henne igen. Hon är sig lik.

Ägarna av Taavolagården ska sluta, den är nu till uthyres, säljes eller vad som. För dom är det inte att sälja för att tjäna en massa pengar, nej de vill att någon tar över som vill göra gården gott, fortsätta deras verk. Tråkigt att det slutar, men jag förstår dom. De har inte gjort annat än jobbat, varenda helg, varenda dag, aldrig haft semester. Man missar mycket som gemenskap med familj och vänner, resor, att bara få vara. Att gå till ett vanligt jobb utan ett övergripande ansvar. Sen har ju han diabetes så det har inte varit så bra för den heller. Så nu skulle de gå tillbaka till sina jobb som lärare och leva ett Svensson liv. Men jag förstår precis deras tanke gångar.

På tal om att gå tillbaka så var jag ju igår på mitt första instruktörsmöte med Fysioteksgänget sen jag slutade där för 2,5 år sen. Ritva hade sin sedvanliga Laxsoppe middag innan midsommar. Hon kom ihåg att jag inte åt fisk så det blev kycklingsoppa till mig, så suuupergott! Och givetvis Loka crush, Marianne hade varit och inhandlat. Det var jätte fint på det nya stället. Det kändes lyxigt och genomtänkt. Mycket bättre än på det gamla stället. Vi planerade hösten och hur det ska vara och bli. Salen behöver ju göras om lite osv. Men det kändes bra att vara tillbaka.

Ja ja men nu vill mitt jobb att jag ska infinna mig där, så det är bara att sätta fart 🙂

Simma lugnt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: