Jobbat natt

Kl 07.00
⛅️ 9°C

Jobbat natt i natt. Blev utringd vid 15 tiden igår. Jag bytte tur, skulle ju haft dag idag, så jag gick ut på natten istället då blir jag ledig på dagen. Jag får ju inte jobba natt egentligen men en här och där går bra. Så efter passet så blev det en bastu och sen iväg till jobbet vid 21.30. Det gick jätte bra fram till 03 då började jag bli lite små trött. Men det är som värst mellan 04-06! Kom hem 07.30, somnade som en stock fram till 10. Vaknade med ett ryck och undrade hur fan jag sover än men då kom jag på att just fan jag har ju jobbat natt.

Rasmus och Danne åkte ju och hämtade Rasmus bil och vilken resa…. o-ringarna i växellådan behöver bytas, det visste dom, vi har ju haft en kille som kan mycket om veteraner som tittat på den och menar att det kommer inte att bli några problem att köra den till Happis…… men ja vad ska man säga, efter typ 1 kilometer från tjejens hur slutade växellådan att funka och bromsarna dog! Inga större fel men bilen gick ju inte att köra. Tillslut fick dom den till en obemannad mack och med mycket prat med tjejen så fixade hon en trailer som kunde ta den till en annan kompis vi hade efter vägen med lastbil och Rasmus fick ialf lite ersättning tillbaka av henne. Så nu i eftermiddag kommer bilen till Happis. Det var en dag, kväll och natt som hette duga det, de var hemma vid 03.30 i Happis igen. Rasmus har som otur med sina bilar, han hade stackarn sån ångest. Ja ja men det ordnar sig, det gör det 🙂

Mitt pass igår gick super bra, Jessica var tillbaka, hon och syrran gillar Strong, Vicki tycker det är det tuffast hon kör, det samma säger Jessica och det blir ju hur du själv vill göra det, efter din dagsform, efter din ork, alternativen är många. Sen vår nya tjej är så duktig, envis, hon är högröd men jävlar hon jobbar på. Alla som brukar köra, gör ett suveränt bra jobb naturligtvis, alla har sin egen nivå. Ett extremt duktigt och starkt gäng.

Skottlossning i Happis igår… någon har blivit skjuten, en 45 åring enligt tidningen och kulturskolans stora partytält blåste iväg och pajjade Tinas (restaurangens) staket och lite utemöbler, det var lie små kaos igår överallt, med jobbet, bilar, blåst och skottlossningar 🙂

Ägarna på Taavolagården sluter, de kör sista månaden i Juli, förstår dem, de har inte varit lediga på 10 år, jobbar alla semestrar och helger. Man missar mycket med familj, släkt och vänner. Men de kommer att vara saknade. Hoppas bara någon tar över, det är ju en helt fantastisk verksamhet. Haparandas bästa fik ❤

Nä nu ska jag vila lite till, vi ska på stan jag och Savannah men just nu är hon på stan en sväng.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: