God morgon världen

Kl 04.00
⛅️ 12°C

Somnade efter 24 och vaknade 03.52, gulligt!!! Känner mig pigg just nu men det blir värre under dagen. Om jag då skulle sovit dessa timmar men jag har vaknat flera gånger och inte haft någon djupare sömn, jag har haft ont i höften och det strålar ner i knäet och foten. Så jag har sovit väldigt lätt. Så när jag tittade på klockan och såg att den nästan var 04 så kände jag yes, nu får jag stiga upp 🙂

Jobb kl 07 idag till 16. Sen ska vi och göra pass hela familjen. Det kan alltid vara bra att ha i dagens oroliga värld. Inga pass ikväll, det är ju onsdag, skönt med en liten paus mitt i veckan. Det är Ninas dag i lokalen idag, hon kör Piloxing och Twist & Stretch. Så där jag nu hade jag koll på dagarna, förra veckan skrev jag att det var Piloxing på måndag men se det var enligt gamla schemat det 🙂

Jag har hunnit palmrolla mina dreads oxå nu på morgonen, gör det alldelens för sällan. Det gör att dreadsen blir tightare och mindre fransiga. Så nu blir det skärpning på den punkten. Men jag har inte hunnit riktigt.

De har lovat varmt till idag, fan vad synd att jag jobbar…. men men det är inget att göra åt bara att knega på 🙂

Till och med Finn är så trött ännu efter den tidiga uppstigningen så han orkar inte puffa på min uppmärksamhet. Han bara byter håll mellan varven 🙂

Ja ja nu ska jag vidare i etern, in på facebook en sväng, aftonbladet är läst sedan fixa frilla och iväg till jobbet 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: