Avslutning

Kl 06.00
☀️ 17°C

Underbart väder och imorgon har de lovat ännu varmare. Haft lite halvtaskiga nätter nu igen…. jag som sovit så bra sista tiden. Vaknat ofta, inte kunnat somna om, inte kunnat somna förrän efter 03… här en natt var jag vaken ännu efter 04. I natt har det varit lite av båda två, hade svårt att somna och när jag väl gjorde det så vaknade jag flera gånger. Annars går det oftast bra när jag inte sovit men när man ska jobba är man ju lite mossig. Man känner sig som en överkokt tomat 🙂

Började jobba kl 14 igår, jobbade till 17 och sen hem, hann ta det lugnt en liten stund och sen for jag till lokalen. Det var bara 3 anmälda men dansa kan man ändå efter halva passet öppnades vår dörr lite försiktigt och in kikade Helena, vad glad jag blev när jag såg henne. Hon har inte varit på länge, hon har varit sjuk i flera omgångar. Haft mycket problem med sina lungor, feber, hostar, huvudvärk osv. Hon har gått på antibiotika i omgångar men det är inte förrän nu som hon börjar känna sig lite bättre. Så hon hade varit ute och cyklat för att kolla sin kondis och körde förbi oss och bestämde sig för att kika in. Hon dansade någon låt och sen satt hon en stund försökte dansa lite igen och så satt hon. Hon kunde inte ta ut sig men hon kände sig lite för och kände att nu kanske det börjar komma tillbaka. Det var så roligt att se henne igen. Hon är ju oxå en sån som hängt med läääänge 🙂 Förutom att jag blev till mig i trasorna när Helen kom så gick passet super bra. Vi hade roligt och skakade för alla som var borta ❤

Idag blir det oxå jobb fram till 17 och sen pass på kvällen. Nu är det första gången sen i början av Mars som jag inte har dubbel på tisdagar. Annars har jag ju kört både kids och Zumba Gold före toning passet. Så lite lugnare ett tag nu 🙂

Savannah går ut Individuella programmet idag, hon har läst upp sina betyg sen 9an. Hon har fått veta att hon blir godkänd matten, den har hon kämpat med som bara den. Hon hade Fredrik som är super som lärare, så han har tagit henne igenom matten. Ska bli spännande att se hennes betyg.

Oj det har råkat dyka upp en röd prick där på handen 😀 Dom är så glada när man vill fota dom….. om de inte får ta en selfie så blir det stelt 🙂

Ja ja nu in på fejjan en sväng och uppdatera och sen fixa frilla och så rulla iväg till jobbet 🙂

Simma lugnt

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Pian
    Jun 16, 2022 @ 20:34:30

    snygga Savannah❤

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: