Alltså så roligt!!

Kl 07.00
🌥 14°C

När jag klev upp var det mulet men nu börjar solen komma så idag blir en dag ute, bara solen nu kommer fram ordentligt. Tänkte börja skrapa av den röda soffmöbeln jag köpte.

Var med mamma till Dennis igår, han har ju fyllt år så vi var och grattade honom i sedvanlig ordning. Rasmus och Savannah var oxå med och Annika, Tomas, Nette, Jonte och lilla fina Freya.

Klicka på fotona så blir dom större och man ser allt.

Kom hem och var barnvakt en stund, Dennis for och tränade så Alicia kom hit. Så vi hängde en stund, vatten har alltid varit en kär lek för henne och så även igår, Hon har sin egen vattenspruta. Fast igår var det ju humlor på gräsmattan! Inte roligt tyckte hon. Djuren och jag inspekterade gräsmattan medans hon vattnade studsmattan 🙂

Sen var det bara att hoppa i duschen och börja göra sig iordning för den stora festen! Sminket åkte på ögonen, lite rouge på kinderna, klänningen på och så var man klar för partyyyyy! Danne jobbade så Rasmus blev min partner för kvällen.

Allt började kl 18, välkomstdrink och mingel nere i a la carte. Vi står där och minglar så kommer en gammal kompis till oss och pratar, han hälsar på alla sneglar först på Rasmus men säger inget, sen frågar han och vem är det här då och pekar på Rasmus. Ja sa jag det är min son
-Jälvar va stooor!! Han borde ju bli wrestler i USA, en två meters bit och snygg är han oxå, Jävlar han skulle tjäna pengar! Vi skrattade jag och Annika så det inte var klokt.

Sen var det dags för middagen och den serverades i festivitetssalen, jätte god mat!! Efterrätten var suverän. Så efter den var men proppmätt!! Här öppnades även presenter, kort lästes osv. Vi drog vårt nummer. Minna frågade mig för ett par veckor sen, kan inte ni hitta på nått och det var ju en självklarhet, klart vi ska göra det. Så min kreativa ådra vaknade på onsdag…. jepp bättre sent än aldrig. Så jag skrev ihop ett snabbt nummer, jag börjar med Grease lightning, sen kom Minna in och avbryter mig och drar Sommar, sommar och sol, sen kom Annika, nä men inte den, så här… Jag vill vara din Margareta och så skulle Järre kommit in, stoppat oss tjejer och dragit Jennies coming back men tyvärr blev han magsjuk så vi fick ta en stand in, det blev Jaken och vi fick liksom säga, ni minns Järre och denne låt, han var så jäääävla smörig hela tiden och så stoppar vi och drar Som en riktig man. Vi hade lite prat mellan låtarna som vi bara sjöng snuttar av och, vi stoppar varann på olika sätt. Men sen den sista Som en riktig man, den sjöng vi hela och drog igång hela salen. Det här var låtar som alla vi som umgicks då kunde relatera till, det var låtar som alltid var med på våra fester ❤ Vi hade övat en gång men vi bestämde oss för att detta blir som det blir, vi hade manus, vi hade lite idéer, vi improviserade och det blev kanon. Vi hade skit kul och jag tror alla andra oxå hade det. Jaken var lite nej, jag kan inte göra sånt här, jag kan inte sjunga men vi sa att du behöver ju inte sjunga, vi är ju där, du behöver bara vara med, klappa och dra på i refrängen till som en riktig man. Efteråt säger han till mig och Annika, fan tjejer jag tror jag älskar er, jag ska nog bli era hang arounds. Vi garvade gott åt Herr Jakobsson under kvällen.

Sen var det ju ner i nattklubben och No Hablas drog igång, vilket ös, vilket drag, de spelade alla låtar från förr, vi sjöng, dansade och skrålade hela tiden. Det bara brände i halsen tillslut. Jag hade glömt min spray och luften dog ibland. Och jag skulle ha sprayat mig före vår grej för där tvärdog jag oxå ett par gånger men det är bara att bita ihop, vara tyst några sekunder och hämta andan och så kör man vidare. Men det var så roligt att svänga sina lurviga ordentligt igen. Det var en super kväll helt enkelt. Roligt att se alla man inte sett på typ 25 år igen. Det var som att slungas tillbaka till 90 talet igen.

Idag är jag trött, slut i kroppen och andningen är inte tillbaka riktigt än. Rösten fanns faktiskt där, trodde inte jag skulle ha någon överhuvudtaget idag men det hade jag. Det var bara två anmälda idag igen på Strong så jag ställde in det. Kände att jag inte orkar idag. Det kräver så mycket av en när det är så få deltagare för att de ska få energi. Annars får de energi av varann men när de är så få så får jag elda på som tusan för att energi ska hålla sig. Jag gillar ju det inte för det men idag är jag själv trött så det hade nog inte gått 🙂

Nä nu ut i solen en stund, sen ska jag städa lokalen.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: