Fest dag 2

Kl 07.00
☀️ 17°C

Full sol när jag steg upp men nu drar molnen in. Fan, hoppas att det nu blir lite mer av solen idag.

Igår var vi till Emil i Luleå, han har tagit studenten. Så vi var dit på fika, så gott som vanligt. Linda är en hejare på det där. Hennes smörgåstårtor är ökända men jag äter ju inte det men alla tycker dom är så goda. Så även igår, alla åt med god aptit när det kom till dom. Vi stannade inte så länge, jag hade en del att göra på kvällen hemma. Jag hann precis hem när nästan projekt drog igång.

Det är en hel del att ordna med en student, jag har ju gjort bort 3 och har en kvar. Med Jonte och Dennis hade vi lånat en av våra villor på gamla Aspängens område för att alla ska få plats och sen hade vi mycket djur på den tiden och stora hundar så det var lättast att flytta ut allt i andra lokaler. Rasmus hade ju sin under pandemin så vi fick ha 3 sittningar hemma på altanen, inne fick man inte vara och man fick ju inte samlas för många utomhus heller just då. Så vi hade först Bölesläkten och farmor Marianne, sen var det vår egen familj med sambon, Annika och Tomas, Alle och Evelina, Pontus och Minna. Den sista sittningen, Pians del av klanen. Så då blev det så att det var folk på varje sittning som bara umgås med varann och oss. Så det blev bra ändå fast att det hölt på från klockan 12 ungefär fram till sena kvällen. Rasmus satt laglydigt i kostym och mössa 🙂 Jag var så trött efter allt minns jag. Det är så lång förberedelse på en student, det är mössor, det är kläder, beställa tårtor och vad mer ska man bjuda på, banderoller och plakat ska fixas och allt annat där till. Så nu har jag Savannah om några år sen ska jag bara njuta av att gå på alla andras tillställningar 🙂

Vi Finn säkrade altanen igår, jag vill ju ha altan dörren öppen och har inte tid att vakta Finn hela tiden. Han går inte långt men blir tuffare och tuffare och jag vill inte ens riskera att han tex blir rädd och drar iväg nånstans, han ser inte så bra har jag märkt i solen. Han tycker ju om att vara ute, men gillar inte sin sele. Sen är det under tak så att det är mer skugga. Kläder har han ju men är inte så förtjust i dom heller. När jag tar fram tröjan så drar han fortare än ögat. Sen får den vara på när jag sätter på den. Men smörjer in huvudet och så, jag vill inte att han bränner sig. Så nu har jag iallafall sattit upp kompostgaller så han kan ligga ute och njuta men han tar sig inte nånstans. Av någon anledning hoppar han inte över grindar. vi har ju grind inom hus oxå och blir han bakom grinden i hallen så sitter han där och gapar till man är och öppnar. Så det blev bra, nu får vi bara hoppas att den nakne katten helt plötsligt inte blir modig och faktiskt hoppar 🙂

Idag blir det fest nummer 2, Pontus och Urban har ju fyllt 50 under pandemin så de ställer till med fest nu istället. No Hablas ska spela, dom är ju såååå bra. Så allt börjar kl 18 med mingel och välkomstdrink, sen blir det middag i festivitetssalen och efter det går vi ner till nattklubben och där drar partyt igång ❤ Det ska bli så roligt, jag ser riktigt fram emot det. Jag har ju mina stilettklackar som jag oftast hade på mig när det skulle partas, fatta att man lyckades i 14 cm höga klackar!!! Vi konstaterade med Minna och Annika igår att med åren har de blivit lägre 😀 Men ikväll blir det tennisdojor, får ikväll ska jag dansa utav bara den. Danne jobbar så min partner för kvällen blir Rasmus ❤

Savannah har ju gått individuella programmet i år. Hon kunde ju knappt gå i skolan under 9an, 2 timmar om dagen var vad hon orkade med. Hon har ju varit mobbad och utsatt på olika sätt i skolan sen hon var 6 år och genom åren eskalerade det. Hon har ju ADHD och hade ju svårt med förändringar osv. Det blev ofta lite problem, har man lovat henne nått så har man. Sen efter att hon fick diagnosen så hade hon sk vänner i sin egen klass som härmade henne, kunde säga nä nu får jag ett damp anfall och började skrika och skaka. Så efter halva 8an tog det stopp, det gick inte. Nåväl nåväl. Efter 9an sen fick hon sommar jobb och det förändrade henne, hon fick AM kort, hon som inte trodde hon inte kunde nått. Så det blev som en vändpunkt för henne. Nu under året har hon läst igen allt, från att bara ha fått ett betyg så har hon läst upp allt! Hon vet inte ännu hurdana betyg det blir men hon får betyg i allt. Hon har kämpat i år och fixat det. Vi är så stolt över henne ❤ Så vi köpte en silver ring till henne, hon har velat ha den länge så hon var så nöjd.

Det är norrbottensringen med ett hjortron dinglandes på mitten.

Ja ja nu ska jag sätta igång, jag ska i väg och köpa tennisskor, jag som inte har några 😀 Sen hämta morsan kl 1 och så iväg till Dennis på fika, han har ju fyllt 32, min älskade fina underbara son ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: