Vet ni jag är ledig

kl 06.00
☀️ 15°C

Ooof fyyy vad skönt, jag är ledig i helg!! Fast det blir en hel del göra! Idag ska vi till Luleå, Emil har tagit studenten. Imorgon hämta mamma vid 14 och sen till Dennis på fika. Och på kvällen sen är det 100 års kalas. Både Pontus och Ubbe har fyllt 50 år under pandemin så det blir till att gå på fest. Så roligt! På söndag är det Strong på förmiddagen men sen tror jag att jag inte hade nått…… fast nått har jag lovat för jag vet att jag sagt att jag är ledig på söndag eftermiddag 😀 Nå det blir en överraskning det.

Super fint väder där ute, ska försöka hinna vara lite ute oxå innan vi åker. Men innan det blir det att köpa ett kort åt Emil, presentkortet är klart, ska till Apoteket åt Savannah. Ska be Danne plocka fram lite hjälpmedel till mig för att börja slipa den nya trämöbeln som ska ut på lilla balkongen. Sen ska den målas vit tycker Savannah. Jag ska köpa ett överdrag så jag sen kan täcka den till vintern så jag slipper dra den fram och tillbaka den är rätt tung.

Jag är inne i ett Strong flow just nu, känner bara att det är så roligt. Passet igår gick kanon, det var bara två deltagare, en avbokade i sista stund. Men de två som kom var riktiga kämpar! Jag kör på och de kämpar ordentligt, stannar till andas och sen fortsätter de. Fördelen med få deltagare är att jag hinner se, hinner se och rätta till, stå bredvid, framför och köra med en person till exempel. Strong går fort men kan inte stoppa mitt i ett block, så då får man passa på att hoppa ner från scenen. Och när dom är få så hinner jag se var jag behöver stödja. Det är ett enormt bra pass. Och nu med nya uppvärmningen så jäkla roligt!!!!

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng och sen fixa frillan för sen kallar en massa ärenden på mig 🙂

Simma lugnt

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Åsa Tornin
    Jun 10, 2022 @ 07:48:59

    Jaaaa men då ses vi på festen i morgon ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: