Snart ledig

Kl 05.00
☁️ 12°C

Jobbade 09-18 igår, tog rasten på slutet så jag var hemma vis 17. Pia var här och vi drog ut och käkade. Sen rantade vi lite på stan, fixade lite ärenden osv. Efter det for vi till Jonte och Nätte en sväng och pussade på Freya. Har inte sett henne på länge känns det som, bara lite snabba svängar när Nätte varit ute med henne. Men nu fick jag pussa lite iallafall.

Rasmus var här när jag kom hem, de har bytt bromsbackar på hans bil. Han håller på att kolla på en likadan mersa som min pappa hade, en MB 190 -65. Jag vet ju inte mycket om bilar men jag har kontakter så jag kontaktade en tjej jag känner som har sin fd där bilen finns, han håller på med PV och duetter och kan mycket om gamla bilar. Så han skulle hjälpa Rasmus, han åker och tittar på den, fotar, kollar upp vad det är för lik 🙂 Det kan ju bli ett projekt för Rasmus, köpa upp delar, byta fixa under vintrarna. Han skulle kunna hyra plats i garaget där nere var vi har bilarna och hålla på där. Men det är klart det kostar 400 kr/ månad att stå där. Blir det sen affär måste den ju till Happis, då är det nästa kontakt som kan hjälpa oss med det. Rasmus känner att han vill inte köra den så långt, han tar den på trailer i såna fall. Sen får vi ju hoppas han får jobb så han har råd med att fixa, ha garage osv…..

Sen senare jobbade jag med en grej, min kreativa ådra blomstrade och det var inte svårt att få ihop text, fixa musik osv så det gick som på räls. Så nu är det klart, har en del att fixa med innan helgen.

Ja ja nu ska jag göra mig klar, jobbet kallar in mig kl 07. Sen är det ledig helg, så skönt det ska bli. Nästa vecka blir en tuff vecka igen, jobb 6 av 7 dagar….. då vet man att man lever…..

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: