Avslutningen

Kl 06.00
☀️ 12°C

Gårdagen var en stressig dag, gjorde passet, dansade igenom det, ut på stan och göra ärenden, handla inför kvällen, tvättade en maskin och hängde upp den, vek tvätt i all hast oxå. Skulle infinna mig på jobbet en sväng innan passet. Men allt går med planering 🙂

Slängde ihop ett minnernas pass i all hast igår, A trip down memory lane, tog in en massa utav de gamla favvo låtarna vi haft, så roligt det var. Alla verkade ha skit kul, stora leenden i hela lokalen, vi hade inte behövt lampor så mycket sken vi 😎 Vi avslutade med den sedvanliga utlottningen och fikat. Jag fick sommarblomman, så fin, den var från alla House of Joys kunder, jätte fin. Åsa har varit blommakaren så klart.

Jag fick en super idé av mina deltagare, en jag klurat på själv men tänkte att de kanske inte vill. Jag ska se vad jag kan göra åt saken 🙂

Finn är ju världens roligaste katt, han har några små möss som Danne beställt åt honom. Roffe den skurken har käkat upp en, en har han rivit ut stoppningen ur men den 3:e är ännu rätt hel. Mellan varven får Finn lite ryck med dessa möss. Jag kan vakna på nätterna när han lägger den i min hand och vaknar jag inte så puffar han på min han, kraffsar lite för att jag ska känna den. Jag vet inte riktigt vad han vill med det, visa upp att kolla matte vad jag fångat!! Eller vill han att jag ska leka med honom? Jag har förskt kasta iväg den men han jagar inte den, han hämtar den efter ett tag och lägger tillbaka den vid mig. Nu har han lagt den vid sin skål med den andra halvätna 🙂 Där har de nu fått ligga i flera dagar.

Nå niin, nu facebook, sen frillan och så kallar jobbet. Tänkte om jag skulle fara förbi Hermansson och köpa två armband/lotter till Savannah och Dennis ville oxå ha. Hoppas det finns kvar. Minna om du läser detta, lägg undan till mig 🙂 Kommer och hämtar på dagen

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: