Avslutning

Kl 06.30
☀️ 12°C

Igår var det fint väder hela dagen men det blåste som tusan, kalla vindar. Så det var inte skönt att vara ute direkt. Jag hade samlat alla mina papper, plattan och hörlurar, skulle köra ute men det gick INTE, det var ju snor kallt på altanen. Men tänkte prova idag igen iallafall. Det blåser inte nu och det kändes varmare ute än igår.

Jag har ju en fluffkudde ute på altanen. Av någon anledning så gillar inte djuren just den. Jag har tvättat den, tänkte om Roffe markerat på den, jag har känt igenom hela så det inte finns något vasst i den, luktat och snosat men fattar inte varför de dissar just den. Nå jag tänkte att jag tar ut den då. Och igår dög den åt Finn. Jag hade sattit på honom kläder för att det inte var så varmt men han ville ändå burra ner sig i fluffen. Jag har sett att han har svårt att se när han är ute. Han ser inte höjdskillnaden på altanen, han snubblar och liksom trampar snett. Han kisar mycket så han har lite problem med solen. Så jag tänkte att han behöver en kepa. Jag började designa en men den behöver lite ändringar. Den sitter med kardborre band i nacken, de hålls inte på plats, så där måste jag antingen sy fast dom eller helt byta konstruktion där. Sen behöver den band under hakan. Så det kommer vid nästa kreativitets ryck jag får 🙂

Idag har jag mycket att göra nu på morgonen. Gå igenom korrar, byta ut till lite favvosar, det brukar jag göra på avslutningarna, sen göra presentkortet, vet inte om jag hittar dom jag brukar rotera med. Det är några stycken, sen ut och handla lite små priser, det är inte mycket men lite iallafall. Och så bjuder jag alltid på fika efteråt. Jag börjar jobba kl 14 så det måste vara klart innan det.

Jag hade så svårt att hitta energi igår, jag känner mig trött i kroppen och efter helgen var det verkligen svåååårt att komma igång, en dags ledighet är inte riktigt ok efter helgerna iallafall. Det känns liksom, VAAA jobb idag redan?? Så när jag ställde mig på passet igår så kändes det som hur ska jag orka. Men när musiken drog igång så hade man glömt tröttheten, det var bara att köra på. Passet gick kanon, konstigt nog, kände mig inte där med mig själv. De två sista låtarna jag tagit in är kanske liiite för krångliga…. ska förenkla lite så att folk känner sig med bekväm med dom. Det är inget roligt att ha korrar som folk inte hänger med i. Helt klart onödigt och bortkastat. Så det blir till nästa veckas uppgift hitta genvägar i movsen.

Just det jag fick en soffa igår. Hittade den på facebook, så vi var och hämtade den med Dennis igår. Den ska på Savannahs balkong men den behöver lite kärlek, den ska putsas och målas. Nån bräda behövs bytas ut. Men den kommer att bli helt perfekt.

Måste prata med Ritva om vilka dagar jag kan ta. Jag vet ju inte hur de tänkt sig till hösten och jag måste lämna in min tjänstledighet eftersom den kommer att minska och förändras. Så jag måste ringe henne och kolla om vi kan ha nått möte eller så nu innan sommaren. Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng och sen sparka igång dagen. Ha det bäst så hörs vi!

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: