Resonerar med mig själv

Kl 06.00
☀️ 14°C

Ser ut att bli en underbar dag, solen strålar och än så länge inte ett enda moln. Gårdagen på jobbet gick riktigt fort. Sen när alla klivit upp så var vi ut med gänget och hälsade på hos Maria en liten sväng bara. Flera av dom har pratat om henne och velat hälsa på hos henne sen hon slutat så då gjorde vi vet.

Sen grillade vi till middag. Det gick inte att sitta ute det regnade av och till och sen blåste det rätt mycket. Det var inte kallt men ostadigt väder får man väl säga. Men idag verkar det ju bli fint så vi kanske skulle söka fram parasollen så vi kan sitta ute i möblerna.

Vi har ju försökt få en altan där ute vid våra lägenheter men det verkar inte gå. Nu ska de göra en men på mitten av taket och då blir den ju som mer allmän. Inte vill vi ha våra möbler där så de förstörs, vi vill ha ändå en egen även om andra garanterat kommer att sitta där men det känns ändå pga placeringen att det blir mer vår. Och vi har ett känsligt klientel, vi kanske ska sitta och äta och det kan vara känsligt pga av hur det kan se ut och hur de reagerar på folk som springer runt bakom oss tex. Vi har såna som kan skrika, riva, klösa osv när det kommer störningar och så ska vi sitta i mitten, Nä då blev den inte vår ändå…..

Bloggen har ju blivit ett sätt att resonera med mig själv. Jag har alltid skrivit mycket om jag tex mår dåligt, har något beslut att ta eller något annat jag inte riktigt vet hur jag ska göra i. När jag skriver och sen läser vad jag skrivit så förstår jag och kan läsa mina tankar mellan raderna, lustigt men så är det. Därför kanske jag är lite tjatig ibland, lite ombytligt kanske oxå. Men jag vänder och vrider på saker för att jag ska se dem från alla håll, belysa alla synvinklar för mig själv. Det hjälper mig framåt att skriva, stöta och blöta. För jag pratar nästan aldrig på djupet med någon om jag har ett problem, jag löser själv. Så i bloggen pratar jag… med mig själv, det skapar ju fler tankar hos mig oxå, sånt jag kanske inte tänkt på tidigare osv.

Ja ja nu ska jag gå och göra mig klar, jobbet kallar strax…..

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: