Jobbhelgen startar

Kl 06.00
⛅️ 13°C

Det blev inte mycket sömn i natt. Somnade visserligen rätt tidigt redan vid 22.30 men sen vaknade jag kl 02 och efter det var jag vaken till 05 och så var det upp och hoppa då vid 06! Så jag lär vara trött ikväll!

Jag och morsan var ut på lunch igår. Jag var och hämtade henne vid 11 och vi var tillbaka runt 12.30. Hon var så fin när jag piffade upp henne lite. Men vi måste köpa nån solhatt eller kepa till henne man blir så varm i huvudet när det är riktigt soligt ute. Vi köpte en när hon var i Pello men den hittar vi inte men jag har nått minne av att vi slängde den, den var inte så fin och hade börjat gå lite sönder. Vi var till Minerva och käkade, Lasse levererar som vanligt bra mat ❤

Solen sken igår nr vi var ute med mamma men man såg att det kommer strax att börja regna så det blev ingen längre promenad efter maten, men en liten förstås, titta på stan. Hon gillar att se på folk. Så vi får dra ut på IKEA och käka med henne oxå så hon riktigt få se mycket människor.

Sen rusade jag tillbaka med henne och så hem. kl 13 åkte vi mot Kalix, Savannah hade tid där. Tog in alla dynor från möblerna under taket när jag kom hem och tur var det för det började regna bara en stund efteråt. Jag hann vila en skvätt innan det bar dags att dra iväg till lokalen.

Jag blev så positivt överraskad igår. Jag kollade passet vid 16.30 för att se om det kommit avbokningar i sista stund. Jag hade bara 3 bokningar. I lokalen sen var det nån som frågade hur många vi blir, öppnade passet i bokningen och det var 6, oj tänkte jag, jag öppnade Ninas pass men icke det. Då hade det kommit 3 bokningar till i sista stund. 2 helt nya tjejer, jätte roligt att få in nya som jag kanske kan värva att börja träna hos oss. Båda tjejerna var jätte duktiga, de fick kämpa men de kämpade verkligen ända in i slutet. De tyckte båda att det var ett super bra pass. Den ena tjejen var helt lyrisk! Hon köpte ett tio kort efter passet och jublade när hon fick det i handen. Jag har inte kunnat träna på 4 år men nu så nu jävlar är jag igång skrattade hon. Tänk att få göra någon så lycklig över att få komma igång med sin träning, så härligt ❤

Finn har haft jobbigt hela natten, jag har snott hans igloo som han sover i, den behöver tvättas så han har vandrat och provat olika ställen att sova på. Att sova på mig var bäst men det är ju inte en så lätt katt så jag försökte få honom att ligga bredvid mig… jo ett tag men sen smög han upp igen 🙂 Mattes finaste Finn, nog måste han få sova på matte, matte kan andas nån annan gång 😀

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: