Bamsen

Kl 05.45
☀️ 13°C

Vaknar av att Bamse kraffsar som en galning på Savannahs dörr. Den gör det när den vill ut så den tyckte väl det var dags att bli utsläppt! Så det var bara att stiga upp och släppa ut kattrackan och sen kunde jag ju inte somna om!!!

Faaan jävlar vad ont det där gjorde!!! Katterna började precis slåss och springer ut för att säga åt dom och springer rakt in i bänken med tån…. får se vad det blir av det då. Hoppas bara att den inte sväller och blir så ond så jag får problem att gå! Jag har ju pass idag! Finn ger sig på Bamse mellan varven, sen busar de ihop men sen får han för sig att ge Bamse en omgång. Men jag tror det skulle gå bättre om Bamse inte skulle starta med att fräsa åt Finn. För han vill faktiskt bara nosa ibland på Bamse men Bamse är så harig så han blir rädd. Faaaan vad ont i tån jag börjar få!!!

Idag blir det att åka till Kalix, Savannah har tid. Min bil är nästan klar, eller den var klar men då hittade Danne nått som klonkar ändå i den så den åker upp igen…. suck….. Nå Rasmus har ändå lovat att hänga med så vi tar mersan.

Jag hade ju tänkt fara till mamma igår en sväng men jag var så jävla trött så jag orkade inte, jag bara tog en ”vara” dag. Det får bli idag istället. Tänk om jag skulle hämta ut henne på lunch… det får bli Minerva, de hade bra mat idag.

Ja ja nu ska jag in på facebook, uppdatera, sen frillan, vi har körkorts foto idag kl 09 jag och Danne. Sen gå igenom korrar…. fast det får bli ute idag. Det är ju så fint väder.

Simma lugnt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: