Regn….

Kl 06.00
☁️ 13°C

Stiger upp till ett mindre trevligt väder. Det regnar inte nu men det har regnat i natt ser jag. Inte sååå kallt 14 grader i skrivande stund. Igår hade vi varmast i Sverige för 3 el 4 gången denna vecka, 23, 9 grader tror jag de sa på tv igår.

Körde mina korrar, alla 3 pass på förmiddagen, jobbade en skvätt, kom hem, bytte kläder och drog iväg till Montessori, jag hade lite zumba kids med dom. Sen packa ihop grejerna och snabbt till lokalen för Zumba Gold och toning passet. En fartfylld dag, det blev en hel del massa steg kollade jag när jag satt i bastun, strax över 37000! Svettigt blev det trotts min extra fläkt, köpte en liiiiten en igår som jag satt upp framför mig. Jag var ännu på en lite prommis med Roffe när jag kom hem, jag behövde varva ner kroppen. Så en slö prommis efter stranden, kollade vattenläget, det var ju varmt och skönt ute igår. Men efter bastun sen var det god natt 🙂

Ledig idag, inga pass, vad hittar man på en sån dag. Ja jag ska hälsa på hos morsan en sväng, går det så far vi ut på en liten prommis, bara det inte regnar. Tänk om jag skulle prompa iväg till Ica med henne. Det är nog flera år sedan hon varit dit. Sist jag var med henne på Ica så hade hon inte fått rullstol än, hon gick lite då men orkade inte runt inne på Ica så vi lånade en rullstol i foajén. Då bekymrade hon sig över, tänk om de nu tänker att titta på kärringen, nu kan hon inte ens gå, hon är i rullstol. Vi får se vad vi hittar på, kanske lite pizza på Milano, eller på Lei? Nå nått hittar vi på 🙂

Suttit och gjort en GDPR utbildning, det tog nästan en timme. Trodde jag gjort den, var helt säker på att jag gjort den. Men det fanns då inget sparat så jag gjorde den nu. Men nån har jag gjort ang det men det var väl någon annan då. Men nu är den gjord, den är obligatorisk, på jobbet hinner man inte sitta, man kan inte koncentrera sig, får inte det lugnet där som hemma, ialf inte jag. Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng. Sen fixa frillan. Tvättade håret igår så det är en hel del fix….

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: