Trött…

Kl 06.00
☁️ 13°C

Sovit oroligt i natt, vaknat flera gånger. Men ändå somnat om direkt förutom för kisspausen då 🙂 Men det är irriterande att vakna hela tiden.

Vilket kanon väder vi hade igår, mulet när jag steg upp men sen kom solen. Det ska vara mulet hela dagen idag och imorgon. Enligt klart så kommer det att vara varmt, från 18 -22 grader under dagen. Synd att det inte är nån sol :/

Zumba Fitness igår, roligt som vanligt. ösigt och svettigt. Känns vemodigt att stå där nu… det är ännu två månader kvar men det känns ändå så vemodigt. Vår lokal är klart den bästa i stan just nu. Men så är det, håller inte hälsan så håller den inte. Jag har svårt att acceptera det för mig själv men jag blir inte yngre, inget blir bättre av att jag kör det till den absoluta botten heller. Men jag kommer att sakna allt, lokalen, kunder jag tappar och Nina, allt vi haft gemensamt där. Jag kommer att sakna att inte planera aktiviteter med henne, ha våra snabba ”styrelsemöten” det brukar ta så där en två minuter så vet vi vad vi vill och hur det ska bli 🙂 Inga långdragna överläggningar här inte. Men det är väl för att vi tänker i stort detsamma i mycket. Vi är likadana när det kommer till att utföra saker, vi kör på direkt. Allt har flutit så bra. Nå nå det är en omställnings period för oss alla. För mig för Nina och för våra kunder. Så nu håller vi alla tummar och tår för att det ska gå för Nina. Hon har nya saker planerade som kommer bli helt kanon!!

Idag blir det trippelpass. Innan Gold så kör jag ett kids pass på Montessori. Sen direkt till lokalen och rigga om för Gold och toning. Så nu ska jag in och uppdatera facebook och sen köra korrar innan jobbet. 3 olika pass…. 41 korrar räknade jag just… tur att jag har mina pärmar 😀 Synd att jag inte fått mitt batteri till högtalaren än, det hade varit härligt att vara ute. Det ska vara 22 grader varmt ute den tiden på kvällen och helt perfekt utan sol när man ska träna 🙂

Men nu facebbook och frillan, jobbet väntar 🙂

Simma lugnt

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Maj 31, 2022 @ 10:28:17

  ❤️ ❤️ ❤️ Tur vi har vårat cmm att jobba med 😉👏 Sen får vi väl ha möten ang annat eller så kanske jag behöver en mentor, bollplank att bolla tankar och idéer med!!

  Det ordnar sig vännen ❤️ Love you, min soul Sister ❤️

  Svara

  • Anna
   Jun 01, 2022 @ 08:45:26

   Jaa eller hur, vi har vprt underbara CMM. Jag är gärna ditt bollplank så klart, alltid roligt. Sen kanske vi kan köra något ihop oxå då och då ❤
   Love U2 "ma sister from another mister" 😀 😀

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: