Vaknar upp till moln

Kl 06.00
☁️ 9°C

Steg upp som ni ser vid 06, molnigt och tråkigt, det har regnat under natten och ända fram till rätt nyligen. Det var riktigt blött överallt. Nu är klockan 07.30, fortfarande blött men solen har kommit fram men mycket moln än.

Idag är det morsdag oh vi ska till mamma och fika. Vi har köpt en tårta så det blir smarrigt. Men först ska jag kolla upp en ny warm up till Strong, korrarna för de andra passen är klar inför veckan. Städa lokalen och sen städa hos Rasmus, jag har lovat hjälpa honom.

Imorgon börjar jobbet igen….. sen jobb helg…..återigen

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: