Sovit dåligt

Kl 06.00
🌤 7°C

När jag kom hem från jobbet igår efter 15.30 så somnade jag på soffan, sov till 18! Var iväg och handlade lite, Annika och Tomas kom hit en sväng, Danne kom hem vid 21. Vi satt och babblade en stund men vi var båda trötta så Danne gick och la sig redan efter 22 och jag vid 23. Alltså sov som ett arsel. Jag vaknade hela tiden, första gången redan vid 01.30, vaknade till några gånger till. Vid 04 så tänkte jag men guuud kan inte klockan vara 06 snart så kan jag stiga upp!! Nå jag har sovit ialf.

När jag steg upp var det soligt och fint men nu har det mulnat på och regnet kommer nog strax….. fast klart säger att det inte ska regna idag, mulet men inget regn. Så får se det, inget roligt väder iallafall.

Vi har börjat göra iordning balkongerna på jobbet. Dom har varit såååå tråkiga i flera år. Men nu så nu har vi köpt golv, krukor, nya utemöbler, vi har haft samma sen begynnelsen skulle jag tro. En balkong är klar, nu är det korttids balkong kvar. Sen har vi gjort iordning en av rummen till en av våra nya tjejer. En ung tjej som tycker om fart och fläkt, Netflix och tatueringar. Hon kom nu första gången till oss och har sett fram emot att göra saker. Det ska bli så kul att få rå om henne, hon hade sagt till sin pappa när hon åkte till sitt jobb igår -Vi ses på söndag och så drog hon. Härligt ❤

Idag blir det zumba kids framträdande på Loppisen, Anne ville att vi skulle komma med kids, naturligtvis gör vi det. Dom tycker det är roligt, jag tycker det är roligt, zumban syns och hörs i stan ❤

Ska ta ut två nya låtar nu till nästa veckas zumbor så dags att dra vidare i etern, lite senare idag blir det att åka och hjälpa Rasmus att städa lite i sin lägenhet. Ja ja det om det.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: