Snart ledig

Kl 05.00
☁️ 9°C

Molnigt men inget regn ännu. Tittar på klart.se och det ska börja regna kl 06, alltså alldelens snart. Sen ska det regna hela dagen och hela helgen av och till. Tog in dynorna under taket igår kväll så det inte bli blöta. Vi jobbar båda två idag, jag börjar 07 och Danne 09.

Jobbade 09-17 igår, egentligen till 18 men tog rast på slutet så jag hann hem och byta om till träningskläderna och iväg till lokalen. Det kom bara tre på passet men vi lever om för flera stycken. Svettiga blev vi och en bra träning fick vi.

Trött som bara den när jag sen kom hem, Rasmus kom en sväng och så gick jag i bastun. Efter det var det godnatt. Sovit som en stock.

Men nu ska jag börja göra mig i ordning. fixa frillan och sen iväg till jobbet. Sen har jag ledig helg ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: