Sommaren tar fart

Kl 06.00
☁️ 11°C

Molnigt när jag stiger upp men jag ser att det håller på att klara upp. Kollar på klart och ser att japp, jag har rätt, värmen kommer 🙂

Det ser ju trevligt ut, synd att man jobbar hela dagen! Slutar kl 17 men då rusar jag hem, hoppar i träningsbrallan och till lokalen, sväljer en shake innan jag far så jag har lite energi.

Igår var jag iväg och zumbade med ett av gängen från kommunen på morgonen, det var sista gången. Nu tar vi sommar uppehåll, sen börjar vi om till hösten. Efter det började jag att sätta upp studsmattan. Jag hade bara tänkt göra det, Alicia kommer så nu blir hon nöjd. Sen satte jag upp mina parasoll över fönstren mot altanen, mattorna under möblerna, sen åkte spaet oxå fram. Så nu är den fylld och uppvärmd. Kloret är i så nu är det bara att hoppa i. Kanske jag tar ett dopp ikväll. Nu är det bara stor poolen som saknas.

Nätte och underbara fina Freya kom förbi. Hon är så himla fin ❤ Hon hade hoppat över sin morgonlur så hon var lite trött. Nätte hade tänkt vara och köpa kläder med henne men hon började bli grinig inne på gallerian så jag vet inte om det blev några kläder. Dom var här en stund och vi gungade lite men studsmattan gillade hon inte alls! Men se var det bara att dra iväg till jobbet.

Jag har ju haft mina funderingar ett bra tag nu, funderat mig blå fram och tillbaka. Men nu är vissa beslut tagna. Jag kan inte säga något ännu men det kommer så fort allt är klart. Men det har inte varit ett lätt beslut att ta…. man vill ju göra det bästa för alla. Jag tar mig själv oftast i sista hand, därför har detta varit så svårt….. Nå vi ser var livet tar en.

Men nu in på facebook, uppdatera och sen iväg och jobba!

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: