Nu skynda ut

Kl 07.00
☀️ 10°C

De har lovat en kanon dag idag! Så nu ska jag skynda mig ut! Har inga pass idag men ska jobba kl 14. Men då kan jag ta det lugnt under dagen iallafall.

Igår joxade jag på ute, var till Kalix med Savannah, körde mina korrar….. gjorde en ny till toningpasset. När Danne kom hem från jobbet tog vi fram stora parasollet och satte den på plats. Skivan till bordet, måste köpa en ny vaxduk till den bara. Den har blivit så blekt och ful.

Tog ut Finn, han var lite osäker på att gå ute på altanen, det r som han inte ser. Men jag tror han har svårt med solen och ögonen. Han är ju inte van. Jag hade honom lös en stund men sen satte jag på honom sele, jag är rädd att han smiter fast det kanske han inte gör. Jag skulle dö om det hände honom något, min lilla julskinka ❤

Idag tänkte jag sätta upp studsmattan. Alicia kommer ju till helgen. Mina lilla skrutt Freya missade jag igår. De var på väg hit men då backade vi precis ut bilen på väg till Kalix. Hoppas de kommer idag istället ❤ Ska ringa Nätte och be henne komma. Jag börjar ju först kl 14 idag.

Passen gick bara bra igår. Gold är så underbart och toning passet så energi fyllt så det drar upp energin på vem som helst!

Jag börjar vara tömd på energi känner jag. Nu vet jag att det inte är något fel på vare sig lungor eller hjärta men jag tror att allt annat är rätt så slut! Tidigare då vi hade 3-3 var det annat, då hann jag få återhämtning nånstans ialf. Men de här sista 5 åren efter 3-3 tog bort så är ju vårt schema stenhårt. Jag har ett 6 veckor schema då är tre av dom riktigt grymma, en va veckorna jobbar jag 7 av 8 dagar. Börjar jobba en måndag och går av först måndagen där på med 1 ledig dag där emellan. Sen r jag ledig 1, jobbar 3 och så börjar hellvetet igen, jobb 6 av 7 dagar. 3:e helgen jag har jobb, då jobbar jag 5 av 7 dagar så då är jag ledig ialf 2 dagar. Och jag håller alla mina pass oavsett hur mkt jag jobbar. Jag jobbar ju alla dagar men är tjänstledig halva dagen då jag har pass. Så ibland rusar jag fr jobbet, hem och byta kläder och iväg till lokalen. Hur jag slutar på jobbet beror ju på när jag börjar.

N nu ska jag sätta fart, jag har psykiatrin idag kl 10 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: