Nya låten

Kl 06.00
☀️ 11°C

Tog in Camila Cabellos BamBam igår… Claudios korre men för första gången gillar jag inte det Claudio gjort…. den flyter inte på tycker jag…. eller så är det jag som inte fixar den. Men får väl glo lite till och om det inte blir bra så byter jag innan nästa måndag. Annars gick låten och passet super bra trotts att jag jobbat hela helgen. Jag brukar vara lite vilse i pannkakan efter jobbad helg men nu fick det hur bra som helst.

Körde hem igår efter träningen på elsparkscykeln i bara tightsen och en college jacka…. jo jag vet smart, kände redan när jag åkte dit att det var för lite kläder men hann inte vända och hämta byxor och byta jacka. Men det ångrar jag att jag inte gjorde när jag skulle åka hem. Fan vad jag fröööööös!!! Idag känns det i lungorna må jag säga…. får se då om det blir bättre till dagen.

Vi skulle ju hämta ut mamma idag… men jag ska till Kalix med Savannah, hon har tid kl 13 så det hinns inte! Får ringa Pia och säga att jag inte hinner. Hon har ju svårt med sina händer att gå ut och gå med henne men hon kan ju gå ut på gården, de har jätte fin bakgård. Hon kan ju kuta över till Shell och köpa glass eller ta med sig fika och kaffe så kan man ju sitta där, det är jätte fint där.

Strålande väder idag, så jag tänkte köra korrarna ute på altanen bara solen kommer dit. För än så länge måste man ju vara i solen. Har en ny att skriva men jag vet vilken jag vill ha så det är bara att göra den, den måste göras om men det går fort.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: