Sälja högtalaren

Kl 06.00
☀️ 10°C

Tror jag ska sälja min Soundboks 2. Köpte dem sommaren 2018. De har väl gått ca 30 timmar/år och jag har beställt nytt batteri som kommer nu i början av Juni, bara det kostar 1500 kr. Den är jätte bra men den är tung och otymplig. Har hittat en annan nu som är lättare men är inte vatten och vädertålig som Soundboksen är. Ska lägga ut den så ser vi om jag får det jag vill ha, Om inte så behåller jag den.

Ledig idag, skönt. Jag har ju hittat ny korre till dagens pass, ska renskriva den bara och sen är det bara att börja träna. Tänk om man skull hämta ut mamma på prommis idag. Det är ju strålande väder där ute 🙂

Nä nu blir det facebook och sen frillan. Ikväll ska jag tvätta håret, faaan vad skönt, kunde ju inte tvätta det igår eftersom jag bara drog hem ef passet, snabb duschade och sen direkt till jobbet.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: