Sista jobb dagen

Kl 06.00
☁️ 4°C

Sista jobb dagen idag, jobbar till 22. Jag drog iväg fr jobbet när Lets dance hade sin kvart uppehåll innan röstningen var klar. Jag var så jäkla trött när jag kom hem, somnade direkt efter att Lets dance var slut. Försökte titta Top Gun men orkade inte ända fram, somnade.

Vi var ju och handlade till balkongerna på IKEA igår, Danne kom med mig fast att han var ledig men han kom med iallafall. Det blir lite snävt med en person kvar på boendet om två åker och handlar. Och när det är möbler så kan man ju behöva vara två. Så det var ju snällt att han kom med. Nu har vi handlat det mesta, det är lite små grejer kvar men det finns på ica så det kan man ta därifrån. Ja lite gardiner men det ska jag ta på Rusta idag.

Idag blir det Strong Nation (L) vi är bara tre just nu men det räcker jag kör ändå. Tar rast och motionstimme innan jag kommer till jobbet så då hinner jag hem och duscha oxå 🙂 Tar med mig frullen sen till jobbet och äter där.

Ja ja nu ska jag in på facebook, uppdatera sen fixa frillan och så gå igenom passet och sen iväg till lokalen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: