Idag blir det kuuul

Kl 05.00
☀️ 4°C

Idag kommer bli en riktigt rolig dag, jag ska ha zumba på 4 förskolor ❤ Jag börjar kl 08 på Slingvägen, sen blir det Eleven och så in i bilen och till Framtidens förskola och så avslutar jag kl 12 på Montessori. Nu är det lite mer tid mellan dem, tidigare år jag varit så har det varit rätt körigt, jag har haft typ 15 minuter att ta mig från det ena stället till det andra och med barn så blir det aldrig att avsluta i rätt tid man måste ha tid att lite prata oxå ❤ Det här ser jag riktigt fram emot, det blir en blandning mellan svenskt och zumba kids låtar, gammalt och nytt. Så det blir att dra runt med Bubblan idag 🙂

Gick igenom kidslåtarna igår på förmiddagen, gjorde iordning, gjorde låtlistan, ja allt sånt man måste ha klart innan man tar sin högtalare och drar runt kommunen. Sen var det Kalix med Savannah, Rasmus följde med i och med att min bil ännu står under rep!!!

Jag och Pian var till morsan på eftermiddan sen. Mamma har inte sett Pia på två veckor om inte mer hon har ju varit på sjön så hon blev så glad när hon såg Pia att hon började gråta ❤ Vi fikade, pratade, mindes och skrattade. Hon var så med hela tiden. Det är riktigt roligt att vara där med henne. Hon saknade ett foto på sig själv, hon började fråga efter det så vi letade reda på det och ställde upp det till henne.

Hon har så långa naglar mamma så jag frågade om de inte klipper, jo säger hon men jag låter inte! Jo sa jag du måste låta, hon hade nu oxå ett plåster för att hon klöst sig på armen. Så jag fick henne att lova att nästa gång jag kommer så tar jag med mig sax och fil, fixar naglarna och sen målar vi dom snyggt. Jo det ville hon så det ska vi göra. Tar med mig ett jag har som går lite i beige och så top coat så de riktigt glänser. Vi får ha lite manikyr. Jag jobbar nu hela helgen så det måste bli på måndag.

Vi for sen på Ica jag och Pia och sen hem. Somnade en stund på soffan, Danne kom hem efter jobbet, vi pratade en stund men sen gick jag och la mig, jag var så trött, sviter efter tisdagens bravader! Men nu ska jag snabbt in på facebook och sen göra mig klar, kolla korrar och så börjar det närma sig Zumba på Slingvägen 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: