Solen idag igen

Kl 06.00
☀️ 7°C

Ser ut att bli en härlig dag, det är redan 7 grader varmt, äntligen ser det ut att sommaren står inför dörren.

Helgen har varit bra. Igår körde jag mitt Strong pass, vi var 4 på lördag. Kollade inte hur många jag har på söndag. Kommer till lokalen och Aliisa kommer oh vad roligt tänkte jag då blir ialf 5 deltagare, hon har inte varit anmäld tidigare. Kollar listan så är det bara hon och en till kvar. Nå tänkte jag spelar roll vi kör på. Passade på att visa lite extra, visa innan, faktiskt stanna musiken och börja om med någon rörelse. Vi har ju en frekvens där vi kör med ”låtsas” rep. Vi har ju rep så jag tog fram dom och gjorde iordning så när den övningen kom fick de köra med verkliga rep. Det var uppskattat, vi hade en skit rolig timme. I Strong använder vi ju inte redskap bara din egen kropp som motstånd men jag tänkte vi är två, vi passar på att göra det lite annorlunda 🙂

Kom hem vid 13 efter att ha städat i lokalen. Käkade lite och börja skrubba av den lilla altanen med såpa. Tog ju den men med bara vatten i lördags. Men nu tog jag med såpa. Alicia kom medans Dennis tränade, vi tog ju fram gungan i lördags så hon gungade med godispåsen i gungan. Vi rensade jordgubbsplantorna, blommorna och gjorde fint efter vintern. Sen tog jag fram min vatten spruta till henne, hon älskar ju att leka med vatten så den var poppis förstås. Hon vattnade blommorna och jordgubbarna nu när de var rensade. Sen vattnade hon ju sig själv oxå förstås, det var ju det roligaste.

Efter det var jag och Annika till mamma. Hon var piggare och har börjat ringa igen. Hon hade ringt både Pia och Annika, själv! Sur var hon när vi aldrig kommer dit och Anna hon har ju aldrig tid sa hon 🙂 Men vi var senare än vad vi lovat, vi hade tänkt fara dit vid 14 men hann inte. Så vi for dit efter 17 först. Så hon hade hunnit surna till.

Käkade när jag kom hem, Rasmus var här, han hann ringa, var är du? Han ville visa en bil som han hittat på Blocket, nu är det jänkare på gång. Han vill jätte gärna ha en. Men när vi inte vet något om dom. Ungar i den åldern tittar på lack, kofångare och insidan. Sen om det finns rost, motormässigt, typiska fel, hur mkt göra är det att göra på den, vad kostar reservdelar osv….. nja jo han har börjat hajja grejen där. Det är inte som när han sökte epa. Det första han kollade var om den hade baslåda! Så vi får ju kontakta våra vänner som har betydligt större kunskap är färg och form 😀 Efter att Rasmus for så drog jag ut på altan igen, tog fram alla ute möbler på stora altan, ställde dem på sina platser, så härligt, nu känns det att vintern och våren är bakom oss, vi nosar på sommaren, nu saknas bara värmen.

Klocka på bilderna så blir de större.

Jag hann det jag hade tänkt under helgen, städa lite, altanerna, mamma, gojan, bada Finn som var suuuuur som fan åt badandet, det gillar han inte alls!!! Så jag tänker att det får bli med våtservetter i fortsättningen. Jag rensade öronen och klippte klorna. Hade velat rengöra baken ännu bättre, putsa upp klorna och försöka borsta lite tänder men DET fick vänta. Stackarn han var stressad! Vi hann även med Bamse, borsta tovor, klippa bort det som inte går att få bort för att katten tror att vi tänker mörda honom. Men han är numer rätt så tovfri.

Nu blir det facebook, sen frilla och efter det jobb fram till 17! Zumba Fitness ikväll. kul. Ha en bra vecka alla ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: