Wooow

Kl 07.30
☀️ 8°C

Underbar sol där ute men det kanske luras att det inte är så varmt heller. Det ser varmt ut iallafall, graderna visade ju oxå det men termometern har varit i solen ett tag, datorn säger 6 och telefonen 7 så varför inte 🙂 Så här såg det ut på min dator, tänkte först att var är det för triangel men sen såg jag, prognosen varnar för översvämningar. Igår var vattnet inte så speciellt högt men mycket kan ju hända på några timmar.

Vi var ju ut med mamma jag och Rasmus igår, vi satt på torget och käkade en glass. Hon var rätt så klar, lite trött kanske. Hon är så fin lilla mamma ❤

Så nu ska jag snabbt kolla ut måndagens korre, skriva den så det är klart sen dammsuga och skura här uppe, Savannahs rum verkar inte bli dammsuget i första taget….. så jag får väl ta tag i det. Roffe den lilla lurken markerar ju så det fanns lite här och där, blir så jävla sur. Jo jag har köpt en sån hansak som man lägger över snoppen men den var för liten, måste gå och byta den men jag har inte hunnit så långt!

Var och inhandlade lite mer förnödenheter igår, plåster, mer hygienartiklar, 2st 10 l hopfällbara plastdunkar, mat i massor, nudlar, konserver, kaffe, oboy… eller mat i massor, mat så vi klarar oss 1 vecka. Folk skrattar åt mig men då har jag ifall något skulle hända. Vi har ju ytterligare skärpt läge nu med Nato medlemskapet inför dörren.

Idag tänkte jag att vi hämtar mamma och drar ner på stranden och kollar islossningen så hon får se det. Jag tar med mig kaffe, dricka och fika. Rasmus, Dennis och Alicia skulle oxå komma. Messade Jonte och Nätte men har inte fått svar än av dom. Men hon uppskattar att ungarna är med. Hon tittade på Rasmus flera gånger och sa att han har blivit stor Anna. Och ja det har han ju. Han vill gärna vara med till mommo. Det var han som föreslog igår att vi far till henne. Det finns mycket empati i Rasmus ❤

Men först har jag ju lite att göra, korrar och lite städa, tömma tvätt maskinen osv……..

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: