On kyllä leeti

Kl 05.45
☀️ 2°C

Full sol och det ser riktigt fint ut men se att molen är på väg hitåt och det har varit minus grader i natt, det är frost på gräsmattan. Men i helg tänkte jag att jag skulle få upp trädgårdsmöblerna. Skura av altanerna och så. Fast det är rätt mycket göra, den är stor den ena altanen. Så jag börjar med den mindre och gör klart där. Danne får ta fram slangarna så jag kan göra det.

Men annars idag så blir det preppande, har en hel lista! Men det är mat denna gång, inge grejer. Köper extra så vi har. Dessa två veckor kan vara spännande veckor….. Finland har nu sagt att de går med i Nato, det blir väl officiellt till lördag, sen ska ju sverige säga sitt på söndag. Ryssland har redan hotat Finland…. så pengar ska man ha hemma, mat för en vecka osv, vattendunkar…. det behöver jag fler av, har bara en.

Sen ska jag till morsan en sväng och hälsa på. Jag är ju ledig nu i helg så jag hinner förbi flera svängar. Ska kolla med pojkarna med sina familjer om de vill med.

Rasmus var förbi igår, han känns så mycket lättare nu när han får sova som man ska sova. Han planerar framåt igen, han har ju inte haft några planera framåt alls, han har bara jobbat och sovit. Men nu blir det annat. Sen väntar jobb på renhållningen han har pratat med Gottebiten och har ju gjort introduktion på Dollarstore. Han kan ju ta lite helger och kvällar här och där. Han brukar inte tycka om att vara ledig allt för länge. Han kanske flyttar hem efter sommaren säger han, han ser inte att han kanske får jobb. Han frågade igår om han får komma hem tillbaka. Det är väl klart sa jag, vi möblerar om igen så du får som du vill ha det. Kläder och annat som står där nu tar vi ut. Det blir bra. Jag har redan en idé om hur vi kan göra där nere till honom. Savannahs lilla studio där nere åker ut igen isfall. Men då får hon ta det här rummet där jag har datorn, vi får dela det hon och jag. Jag sitter ju bara här på mornarna ändå. Japp, då är planen klar om det nu kommer till det att han flyttar hem. Men jag tror inte det blir så ändå, han får nog jobb, han är så driven. Men han behöver väl bara kanske veta att den möjligheten finns.

Idag ska min egen lilla nudist bada, få öronen rensade och klorna klippta. Jag kommer nog inte vara hans fovvo slav mer ikväll 🙂 Han gillar inte att bada, resten går jätte bra men bada är inte någon jippiiiii upplevelse. Han sitter här just nu och drar av mig glasögonen, han sätter tassen på dom och drar ner dom för näsan, han vill lukta mig i ansiktet, gosa med brillorna, pussa lite. Jag knuffar upp dom, han ser sur ut och drar ner dom igen. Han är så rolig. Han ska få ytterligare en sovplats, jag har köpt en gunga i makramé till honom. Jag ska hämta den idag ❤ Sätter upp bilder sedan på den.

Varit och lämnat prover på morgonen så nu äntligen får jag dricka kaffe!!!! Så gott det var, måste ännu dricka i kapp några koppar.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: