Seeg i hela kroppen

Kl 05.30
☁️🌫 0°C

Klockan ringde redan halv 5 av nån anledning men jag ställde om den till halv 6. Men sen var det bara att kliva upp. Börjar jobba kl 11 och det är en hel del som ska hinnas med innan jag ska infinna mig.

Jag var så seeeg i kroppen igår, helt otroligt! Ont i fötterna som bara den! Träningsvärk i axlar och benen var lite stumma. Det kändes att kroppen fått jobba en hel del under tisdagen. Men gårdagen blev då betydligt lugnare, kände att klockan pirrade till på kvällen så mina steg för dagen var uppnådda.

Jag och Nina var på ett snabb möte med Jani och Larry ang vår del i CMM, Tornedalsrallyt. Reklamen kom ut igår och anmälningarna började strömma in, suverääääänt kul. Jag fick tre samtal på kvällen ang det och Jani hade fått in på mailen, Nina hade efter sina pass nått okänt nummer som ringt henne. Så vad folk är på så kul!!!

Idag blir det Strong Nation, härligt ett super pass, tufft men roligt som bara den. Du går verkligen igenom hela kroppen, det innehåller allt, kondition, koordination, explosivitet, balans, plankor, armhävningar, burpeesar och vi avslutar med 10 minuter mage/rygg. Ett underbart pass! Så det är dagens agenda.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: