En dag med mycket göra

Kl 06.00
🌧 4°C

Det ösregnar där ute, bra då åker mer av den lilla snö som nu finns kvar. Ja vi har ju inte snö annars mer än där det varit drivor. Annars är det ju borta får vi väl säga.

Vilken dag det var igår!!! Efter allt morgonjox jag gör så var det bara att ta tag i alla korrar, 40 stycken som skulle gås igenom. Tog in en ny låt i all hast i kids programmet och en till Gold. Till toningen tog jag inget nytt, det får bli nästa gång. Vid 13.40 hämtade jag upp Lise hon kom och filmade och fotade till mig, så jag har lite minnen från dagen, annars har jag ju sällan foton själv. Får alltid tigga om någon fotat. Men 14.00 sparkade vi igång Fritidshemmensdag! 200 barn sas det att det skulle vara, jag tror inte det var så många. Men en hel del var det. Vi hade en bra inledning men allt eftersom alla aktiviteter drog igång så spreds sig barnen men jag hade några kvar där framme vid scenen. De hade inte så mycket tid, 1.5 timmar var bokat för hela grejen, oj tänkte jag och jag är bokad till 30 minuter!!! Jag tror det hade räckt med 15. Men roligt var det, det är alltid roligt att vara med på såna saker, vilken zumba det nu än gäller.

Klockan 15 hade jag tid hos ett medium, Annika. Men jag vet inte jag hade ju inte några direkta frågor. Pappa tror jag kom in direkt i rummet. Hon pratade om något vi bygger, jo sa jag vår altan, tyst säger hon, jag hör ordet pool. Jo sa jag jag vill ha en men inte min karl. Det blir säger hon, jag vet inte om det blir som du tänkt men det blir. Jag berättade att vi haft pool i 20 år ovan jord men nu vill jag gräva. Jag hade i stort sett två frågor, två orosmoment. Dom tittade hon på och hon såg att jag är på rätt väg. Mina systrar, hon ser att vi är tighta med varann. Att jag är en viktig person i många människors liv, många tyr sig till dig, du är någon att lita på, du finns där sa hon. Och det är folk allt från missbruk, tonåringar, kompisar, din familj osv. Du är en kontroll människa sa hon, hahhaaa näää jag??? Pengar, mycket handlade om pengar, jag skulle inte behöva oroa mig där ialf. Jo något som kommer i Juni, ett litet orosmoln, kan va en bil som går sönder sa hon. Men jag vet inte om jag nu tyckte det gav så mycket mer. Men hon såg att jag har hälsoproblem och bör ta det lugnare. En sjukskrivning för Danne, han går in i väggen, jo sa jag det har han gjort några gånger tidigare. Nå det var lite spännande iallafall.

Sen hem, vila en liten stund, drack en shake. Sen byta kläder för att ge sig av på nästan äventyr. Mina två pass. Gold och toningen. Dom gick väl bra förutom att jag vände på grejer i toningens uppvärmning men vi skrattade och sa att det funkade ju ändå 🙂 Men jag tänkte madre Mia hur ska detta gå, jag svamlar redan nu! Men det gick bra efter det. Men tre sista låtarna i toningen så brände det under mina fötter, alltså dags för nya dojor igen. Jag har ont i fötterna ännu idag och träningsvärk i axlarna 🙂

I bastun kollade jag klockan, hur träningen varit, glömde att slå på klockan till Gold men kom ihåg det på toningen. Men blev lite paff över hur många steg jag tagit! Sen var det soffan, Finn jagade mig hela dagen igår då jag var hemma och ville ha sin mys stund men jag hade inte tid mer än lite snabba gos vid bordet. Men sen haffade han mig i soffan och fick gosa och gnugga sig mot mig, i glasögonen, på mobilen, näsan, lukta på mina ögon och i munnen. Han har sina ritualer min älskade Finn ❤

Stegen slutade på 41 101, jag var aktiv i 12 tim och 40 minuter och förbrände 4273 kalorier. Så igår kunde en pizza varit tillåten. Idag lir det inte lika många, jag har inga pass, ska visserligen jobba så stegen blir nog över 15000 det har jag som mål varje dag.

I helg blir det att titta på nya korrar och gå igenom Förskolans dags passen. Det ska bli så roligt, 4 förskolor drar jag runt den 19/5 🙂 Det blir roligt ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: