Så spännande

Kl 06.30
☁️ 5°C

Sitter och lyssnar på radion och min gamla klasskompis Armi Rousu jobbar för P4 lite roligt att höra henne i radion. Mulet idag men det var redan nu 5 grader varmt. Hoppas det stiger lite ialf till dagen. Jag är ledig idag efter ha jobbat 7 av 8 dagar, trött i skallen av allt surr. Det märktes på passet igår, jag kände mig lagom virrig! Förra veckan gjorde jag perfekta pass, det är så skönt efteråt när man kört och allt bara satt där det skulle. Nåväl nåväl så är det inte alltid.

Men idag blir en spännande dag! Jag ska ha zumba kids för 200 barn, fatta 200!!!!! Fan vad kul! Jag måste bara få med mig någon och filma och fota en stund så jag har lite minnen från det. Får lägga ut på facebook ifall någon är ledig och kan tänkas ställa upp. Testat högtalaren och micken, det funkar. Men ska ändå förbi där idag för att se vad de har för ljud där, tänk om jag har sån tur så att svefi skulle vara på plats. Jag är orolig för att ljudet drunknar på Aspen, det är en stoooor lokal och den kommer att vara fylld av folk så jag hoppas att jag hörs. Eller jo det gör jag men räcker det? Måste få upp högtalaren bara på ställning. Men det ordnar nog sig.

Sen har jag en till grej på gång idag, det ska bli så spännande, jag ska träffa Annika Soul Cottage, ett medium från Töre. Jätte duktig tjej. Jag vann en spådom på 30 minuter med henne när jag döpte hennes katt 🙂 Och redan har en sak av det hon sa då slagit in. Jag har väl inte så mkt frågor för min egen del egentligen. Jag har låtit spå mig en gång de senaste 30 åren ändå är det något jag tycker är fascinerande, roligt och vet att duktiga medium har rätt i en hel del. Men jag har inte haft något behov riktigt. Men nu vill jag ha fortsättningen på det vi pratade om senast 🙂

Så nu ska jag sitta och ta ut en korre till Gold, toning passet tar jag nytt om jag hittar nått enkelt annars får den vänta tills nästa gång. Men ni ska jag köra igenom alla passen så jag är redo för kvällen!

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: