Uppe med tuppen

Kl 05.00
☁️ 3°C

Trött som tusan ändå gick jag tidigt och la mig, Sovit rätt bra tycker jag och klockan höll med. Allt var på grönt.

Idag blir det jobb kl 07. Vi tänkte gå på cafe idag, kl 14 börjar det. Rätt kul att träffa alla andra som är där. Jag ska ju köra scootern till jobbet idag….. ja ja får köra försiktigt bara. Men det är inget kul att bli blöt, det regnar rätt mycket nu. Hoppas det lättar lite till jag ska iväg.

Gick igenom kids korrarna igår, Den 10/5 ska jag vara på Aspen och ha 200 barn hörde jag, tänk vad kuuuuul. Jag måste få upp min högtalare så den hörs ordentligt. Det är ju det att ljudet slukas av så många barn oxå… måste kolla upp det ordentligt om detta stämmer! Då måste jag ha hjälp med ljud. Får väl kolla vilka som är ansvariga för övrigt ljud. Kollade vad jag ska ha till den 19/5, då ska jag vara på 4 ställen så det blir till att köra runt 🙂 Det är mycket med kids nu, så roligt ❤

Ja ja nu ska jag göra mig iordning till jobbet men måste först in och skicka iväg en faktura som har fel mailadress…. jag visste inte att de ändrat den.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: