Snön r åtgerigen borta

05.15
☀️ 0°C

Snön som kom i förrgår kväll är återigen borta. Men det har vart kallt så det ser it att ligga lite frost på backen. Och jäklar så det blåste igår! Rasmus var förbi och han sa att han hade sett ett släp stående över en väg, det hade rymt nånstans ifrån, soptunnor som blåst ikull, skräp och annat som virvlat runt.

Jobbade hela dagen igår, kom bara hem och bytt kläder och sen drog jag iväg till lokalen. Passen gick superbra båda två. Rediga kämpar som kör dubbla pass. Det är inte alltid så lätt.

Ja ja nu blir det att fixa frillan och sen dra iväg till jobbet. Jag försov mig lite, skulle stiga upp 04.20 men vaknade först 0510! Fan irriterande, då hinner jag inte allt jag brukar på morgonen. Nå djuren har fått sitt så nu är det dags för håret. Det är ännu blött sen tvätten igår men jag kan dra in det som smitit i roten iallafall. Sen blir det att ta resten då och då mellan tvättarna.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: