Blåser värre

Kl 05.00

Kl 05.00
⛅️ 💨 0°C

Innan jag gick och la mig igår kväll så började det snöa och det kom så pass mycket att det täckte backen. Sen vaknade jag flera gånger i natt av att det tjongade och bonkade i vår skorsten, jäklar så det blåste, storm i byarna. Vid 02 steg jag upp och kollade möblerna på altanen, nya gruppen står ju bara där längs ena väggen men det blåser från det andra hållet så inget har farit runt där iallafall. Så dagens utsikt ser ut så här. Hade velat ha en virvel bild, det kom en sån jäkulens virvelvind för en stund sen men jag var för sen med kameran.

Vi var till HC med Savannah igår, det sista året har hon haft riktigt problem med magen, hon har ständigt återkommande urinvägsinfektioner, hon blöder av och till, hon har ont i magen, hon spyr trotts att hon inte är sjuk. Så nu var vi igen med detta men denna gång provade vi en annan väg, vi gick via gyn… så får se om hon får någon hjälp denna gång då!

Passet igår gick kanon, gjorde en pytte liten miss som inte hann bli nån för jag hann räta till det. Det är inte alltid det går så bra, någon miss här och där gör man ju alltid. Två pass idag och jobb hela dagen! Men jag har gått igenom allt igår så det är dagens låtar som jag ska köra innan jag far och jobbar idag. Så hoppas det räcker…. hatar att ha känsla av att oooops vad borta jag var idag då!

Tänkte ta elsparkcykeln idag… men det blåser ju som fan ute! Får se då om det går att köra, jag har rak motvind ner till jobbet. Men det går nog bra, jag får köra mellan husen så går det bättre, där inte vinden kommer åt lika bra.

Ja ja nu in på facebook en sväng, sen fixa frillan för jag har ju lite att dansa innan jag ska iväg till jobbet.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: