Ledigheten slut

Kl 06.00
☁️ 3°C

Dags för veckans jämförelse foto, jag gillar ju att hålla koll 👀 på hur mycket det smälter 🙂

Det har gått så otroligt fort denna sista vecka. Jag hade ju tänkt städa altanerna men det var inte så varmt i helg för att grylla med vatten utomhus. Så det får bli en annan dag. Jag fryser ju så jävla lätt så det blev inte ens att få bort presenningar så möblerna kommer fram, nope det får allt bli varmare först 😎

Började morgonen igår med ett pass Strong Nation, 3 hela deltagare, men energi kan man få upp iallafall. Så ösigt blev det. Städade lokalen efter passet. Vi städar ju varannan vecka var jag och Nina. Det var rätt sandigt vid dörren. Dammade av mattorna och dammsög dem, golvet var rätt sandigt där. Skurade och torkade damm, spritade av kontaktytor osv. Men våra deltagare är så duktiga på att ha sina inneskor INNE, vattnet är näst intill rent när man skurar. Tror jag aldrig varit med om att det varit redigt skitigt! Men nu är det sandfritt och fint för kommande vecka igen.

Annika kom och vi gjorde momsen, det var ju dags för den nu. Sen gjorde jag resten av bokföringen klart och skickade min del till Nina så nu är det bara att köra på igen ❤

Jag var ut och käkade med Dennis, Alicia och Rasmus sen for till Jonte och hälsade på. Jag har ju köpt en gunga till Freya så jag ville se om hon blev nöjd med den och hon såg så stolt ut när vi satte henne i den.

Alicia är så duktig med små barnen, man ser att hon är van, hon har ju en lillasyster. Freya avgudar henne, de leker och busar. Fammos gulleungar ❤

Väl hemma så var det tvätt, vika, hänga och sätta på ny maskin. Dennis tog Rasmus gamla sparkcykel, han skulle fixa upp den till Alicia. Den funkade fin men den var ju lite rostig på styret, den har ju stått i så många år. Men den blir nog bra. Hon testade den igår och hon var jätte duktig på att hålla balansen och sparka sig fram.

Danne slutade 20, vi satt och babblade ett tag, kollade lite tv och gick och la mig rätt tidigt, jag var så jävla trött.

Nä nu blir det att skriva en korre, har ju pass idag oxå, korren till idag är klar men morgondagens toning korre har jag inte gjort, jag vill ha den klar nu på morgonen, jag jobbar ju idag och imorgon så allt måste vara klart idag så jag bara har att lyssna på musiken sen, gå igenom korrarna i huvudet. Måste hinna träna de nya idag med. Men först som vanligt facebook och frillan.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: