Tröttheten from hell

Kl 05.00
⛅️ -2°C

Alltså hellvete jag somnade efter jobbet igår. Jag var trött hela dagen igår. Men efter 13 kändes det nästan omöjligt att vara vaken. Jag var så jäkla trött! Dennis och Alicia kom hit och käkade, tröttheten blev bara jobbigare och jobbigare och tillslut somnade jag sittandes i bordet. Alicia säger till mig- Men fammo då varför går du inte och vilar i soffan! Ja sa jag, det var en bra idé. Danne frågade om vi måste ställa klockan, när säger jag, jag brukar ju bara sova en halvtimme. Men se där en bra bit över 2 timmar sten sov jag!!! Sen var jag ju pigg förstås så jag hann göra om nya blocket i Strong, gick igenom det tre gånger! Sen gick jag och la mig men lyckades ju inte somna förrän vid 02.30.

Idag är det som sagt Strong Nation, det var bara 3 anmälda igår, idag har jag ännu inte tittat. Jag vet inte vad jag ska göra med detta pass….. ett tag var vi 6-8 stycken men nu har det legat låg igen i flera veckor. Nån dag med fler. Är passet inte roligt, är det för tufft, passar jag inte som instruktör till det? Jag vet inte, söndagens som går mer i Low går något bättre. Måste jag helt strunta i passet? Men jag vet inte om jag vill det heller…… jag gillar ju Strong själv men man kan ju inte uppehålla tider för att man gillar nått själv. Ja ja får funder på det. Ja ja nu ska jag göra mig klar, jobbet kallar in mig strax.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: