Kallare

05.00
☀️ -3°C

Usch det kändes lite kallt idag. Igår var det oxå jätte kallt ute. Plus grader jo men sån kylningseffekt!!

Vi eldade igår kväll och idag satte jag oxå igång en brasa, djuren njöt av värmen 🙂

Passen igår gick liiite knaggligt tyckte jag själv, men men det blev väl bra iallafall. Men det känns att hjärnan är trött det gör det. Men efter kommande ledig helg så tar vi ny fart. Det är ofta efter arbetad helg som jag är lite virrig. Och nu i helg jobbade jag 08-20 båda dagana, ett riktig pain in the ass pass!

Idag börjar jag 09 och det är dags för hemma dag. Det ska bli roligt, den brukare jag jobbar med idag är riktigt duktig. Tror det är dags för löning idag med, är det inte det? Jo det är den 27:e, den börjar behövas! Nä nu kom Rasmus, ska babbla med honom.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: