Köpte en soffa

kL 06.00
☀️ 0°C

Köpte en soffa till lilla altanen igår, håller på att tvätta upp dynorna. Men den blir nog bra där. Ska köpa nått bord till den oxå bara. Kommer att bli kanon 🙂

Nu är det hög smältningsgrad! Alltså jag var tvungen att ta en bild till. Jag blev förvånad själv mot hur det var igår.

Usch vad altanen är smutsig, det får bli helgens uppgift att gnugga den. Sen ställa iordning båda altanerna för sommar. Vad härligt. Oj nu såg jag fram emot helgen helt plötsligt, älskar att göra sommar.

Liite fler bokningar på passen, Ninas ändring Piloxing och Twist & Stretch fick ett ordentligt uppsving. Så jäkla roligt. Hoppas bara det håller i sig. Mer bokningar hjälper inte om vi inte får in nya kunder, vad jag kommer på så har vi 3-4 nya sen januari. Men vi behöver mer som faktiskt fortsätter träna. Nå vi får se hur det blir men för mig är detta ohållbart, hade jag inte haft Gold så hade det inte gått alls. Men tom den har gått ner nu sen pandemin. Jag betalar just nu får att hålla pass. Och så ska det ju inte riktigt vara. Men vi håller tummarna allt vad vi kan. Men jag måste alltid ha en plan B och den har jag liite sattit igång, funderingar, tankar kring plan C och D men men allt är ett stort OM ännu. Jag är inte redo som ni hör att lägga zumba dojorna på hyllan än.

Idag blir det jobb men först lite korrar, nu till Zumba Gold idag, men vad ska jag byta ut????? Nå in och glotta jag hittar alltid nått. Nått roligt och klatschigt vill jag ha…. Nu facebook, frillan och så youtube

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: