Underbar morgon

Kl 06.00
☀️ 2,5°C

Steg upp kl 06, utfodrade djuren och för första gången på hela vintern så eldade jag inte. Det behövdes inte. De sista två veckorna har jag gjort mest som mys eld till djuren men idag kändes det som om att gör jag det så kommer det bli alldeles för varmt. Klockan är nu 08.30 och jag sitter nu först med bloggen, graderna står nu på 5. Snön sjunker och nu ser man det riktigt, spännande att ta nästa foto 🙂

Rasmus kom förbi strax innan 07. Han har suttit och babblat med mig fram till nu, vi brukar avhandla det mesta runt kriget, arbete, avtal och annat. Jag sa att jag började fundera att var är du, har inte hört något på en vecka. Jo sa han jag tänkte skicka ett mess igår och skriva, jo jag lever. Han vet att jag vill ha något mess eller samtal om han inte är förbi under veckan. Jag har en klok son ❤

Körde mitt Strong pass igår, det är bara så jävla roligt och ännu roligare när man känner att jag orkar, jag kan andas. Jag funderade ju på att kanske ta bort detta tuffaste passet i och med att Low varianten drar mer folk men fick genast protester över det 🙂 Passet gick helt perfekt, inte ett fel. I cooldown missade jag den första rörelsen för att jag sa hej då till en tjej som alltid kör Body Combat efter Strong och Nina börjar typ 5-6 minuter innan vi är klar. Så hon skippar alltid cooldown.

Efter passet var jag till Jonte och Nette och pratade med lilla älskade Freya, hon är så himla söt så man dör ❤ Nu kryper hon och klättrar, pekar på lampor och katterna, hon det vad orden mamma och pappa är. Dammsugaren är en favvo leksak som sin pappa och farbror oxå tyckte. Hon är så söt den lilla gobiten ❤

Idag vid 12.30 ringer de från Cereb om Savannahs diagnos, vi var ju i Stockholm hos dom på utredning i slutet av mars i 3 dagar så idag kommer utlåtandet från dom. Sen går det väl ut skriftligt oxå till oss och Kalix.

Så nu ska jag in på facebook en sväng, frillan är fixad medans jag pratade med Rasmus så sen blir det prommis med Roffe och om jag hinner så drar jag in på PMU en sväng oxå.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: