Fortsatt fint väder

Kl 05.30
☀️ 0°C

Solen fortsätter att skina över Happis, men graderna är inte sååå många, igår var det 9 vad jag såg som högst hos oss iallafall. Det kan ju variera beroende var i stan du bor. Men det sjunker undan rätt fort det gör det.

Igår var vi ute med morsan, jag Bejan och Pia. Först käka på Tinas och sen fika på Tornedal & Co. En trevlig stund ihop med mamma. Hon blir ju trött men det gör ju mycket att få komma ut ibland. Vi är ju nästan varje dag till mamma, de måste tycka vi är rena rama skräcksystrarna när vi kommer farande. Vi frågar om nått är oklart, vi säger ifrån, vi försöker ha lite koll. Det tas inte alltid så väl bland de som arbetar där. Vi får säkert en del onda blickar och tankar. Igår var oxå en liten incident. Vi fick en liten uppläxning. Men det är bra, då vågar ialf den personen vara rak och ärlig. Jag tänker inte alltid på hur de gör sin dag där, jag försöker tänka på lunchtider och middagstider osv men eftersom vi i mitt yrkesområde inte har det lika styrt, lika punktligt som de som glömmer man. Jag menar de äter lunch när det är dags för dom, då är det inte att alla äter kl 11, det kan var allt från kl 10.30-13. Vi har ingen lunch vagn som kommer, vi lagar all mat själv. Det blir 4-6 olika maträtter, vi har ju mer individanpassat. Vi har inga lyft på samma sätt som de har, våra är ju inte riktigt där än. Men men det ger väl sig när man lär känna varann ordentligt. Idag ska vi ha ett vårdmöte eller vad det nu heter ang mamma, det mötet skulle ha hållits när hon flyttade in. Tid fanns, det gick tre veckor innan coronan tog nya tag i den avdelningen men då kunde man oxå haft det via zoom eller teams.

Idag blir det zumba kl 10 med psykiatrin, hoppas det kommer lite folk då. Sen ikväll blir det Strong i vårt Hus fyllt av Glädje. Nä nu blir det facebook, sen frillan och så korrar, har ju två program att gå igenom idag.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: