Det sjunker nu

Kl 06.30
☀️ 0°C

Snön sjunker fort just nu. Jag har ju tyckt att det står still, inget händer men denna vecka har det hänt en hel del. Hoppas det fortsätter så här nu så vi snart är av med detta, jag är less!!! Det har lovat sol men inte så varmt de närmsta dagarna.

Jag är ledig idag, sköööönt. Vi ska ut och äta med mamma, jag Bejan och Pian. Jag känner mig tillfredsställd just nu med livet. Våren och solen är här, för mig betyder solen så oerhört mycket. Det är mer folk på passen just nu. Hoppas det håller i sig, vi har ju haft tillfälliga uppgångar tidigare…. min nya leksak, elsparkcykeln är så rolig, det är lätt, det är smidigt och kostar inte mycket att fräsa runt på den. Några timmars laddning en gång i veckan. Passen igår gick väl ok, under Gold kände jag att jag inte var med riktigt… vete fan var det var, passet gick helt ok, nån freestyle blev det men sen gick toning skit bra. En bläcka i en låt som jag kört länge men för mig är det ett tecken på att hjärnan börjat lägga undan den så det är dags att byta ut den nu.

Vi planerar lite nytt på jobbet, jag inte bara för vår verksamhet utan för alla i LSS, det ska bli roligt. En kompisrunda nu i juni, vi går eller springer 3 km, alla tar sig runt hur de vill och vill de bara gå hundra meter så är det ok. Vi kommer att ha lite olika alternativ på plats oxå. Det ska bli riktigt roligt.

Savannah är på sleepover i Kukkolaforsen, de är på hotellet. Hon, Emil, Julia och Ture, så roligt för dom, de badar tunna och har mysigt. Jag är så tacksam över Johanna och Martin, jag vet inte hur man ska kunna återgälda lite till dom iallafall. Otroliga föräldrar är de. Jag och Danne kan ju sällan åka iväg på en helg tillexempel, dels jobbar vi ju tvärt emot varann, vi är aldrig ledig en hel dag tillsammans, någon av oss jobbar någon del av dagen. Sen har vi ju alla djur…. dom gör ju det svårt att åka iväg. Dennis brukade bo hos oss men sen skaffade han egna katter men nu har han ju inga kvar, Bamse bor ju hos oss och den andra är i Piteå. Så det skulle han ju nu kunna göra igen visserligen, han är ju bland de få som inte är rädd för Ellen. Så en helg nånstans vore ju roligt, då kunde ju vi bjuda med oss Emil. Vi har försökt bjuda in honom på middag och så men Savannah tycker det är pinsamt…. Nå nu i sommar ska vi bearbeta henne ordentligt.

Ja ja nu ska jag in på facebook som vanligt, sen fixa frillan, mycket jobb idag, tvättade håret igår och då tar det tid att få ordning på allt igen, så första dagen tar jag det värsta så man inte ser ut som ett skogstroll. Sen får man ju jobba med det under veckan tills det är dags för nästa tvätt! Det börjar var långt nu så det är lite att göra med det, dreadsen är i vägen i träning, fastnar i headsetet, man klämmer fast det nånstans med armarna, jag sitter fast i bildörren osv…. men det är ju en vana att komma ihåg dom förstås. Men det borde jag ju vara jag har ju haft dem i några år nu 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: