Ledig!

Kl 06.30
☁️ -2°C

Fast nu 07.30 är det redan i nollan, så får se hur dagen blir. Igår var det full sol hela dagen och 8 grader varmt ännu vid 17 tiden. Det ska komma snö vid 9 men vid 10 regn enligt klart.se men sen kommer solen på dagen. Imorgon har de lovat 11 grader varmt. Kanske vi tar med oss mamma då på prommis.

Min nya leksak är så rolig, det går fort, typ två minuter till jobbet om jag kan köra på utan att det är för mycket trafik. Lätt och smidig. Så roligt. Tänk vad man sparar bensin och tid, när vi bara har bilen så blir det ju att man hämtar och kör den andre, vi är ju liiiite lata både jag och Danne.

Idag blir det påskmiddag hos oss, förutom vi med Rasmus och Savannah så kommer Bejan, Jonte och Dennis med familjer kommer, Marianne och så ska vi hämta mamma hit och äta, Dennis och Jonte få hjälpa och få upp rullstolen….. hoppas de bara hunnit hit. Det ska bli roligt att få hem mamma igen, hon har inte varit hos oss på 4 år! Hon har ju suttit i Pello på boendet hela tiden. Nå foton kommer imorgon ❤

Vi var förbi hos mamma igår med Pian och Bejan, hon var rätt pigg men inte som hon brukar. Hoppas hon piggnar till igen. Men vi satt väl lite över en timme hos henne, sen var det middagsdags för henne. Dennis och Alicia var förbi här på kvällen, vi målade påskägg hon och jag. Fammos finaste Alicia ❤

Danne har dammsugit och skurat igår, så idag blir det lite dammtorkning och plocka undan. Sen förbereda allt för kl 15.30 ska det vara klart. Men det går nog bra. Ja ja nu ska jag vidare i dagen så h´jag hinner med mitt.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: