En sur nudist!

Kl 06.00
☁️ 0°C

Jobbet börjar idag, jag har ju jobbat senast i fredags. Sen var jag ju ledig helgen för mammas flytt. Det har varit skönt med extra ledigt. Välbehövligt även om jag var ledig med Savannah för bara någon vecka sen men det känns att jag behöver ledigt, ser fram emot semestern i sommar.

En liten prommis med Roffe igår, upp via Storgatan, till Vallen, ner mot Montessori, förbi vår lokal och sen upp genom stan och efter Storgatan hem. Stannade till hos mamma men hon sov så jag ville inte väcka henne. Gårdagens pass gick bra, Gold är så skönt att dansa, man bara njuter av varje låt, underbart. Sen är man lagom uppvärmd till toningen, det är bara att ösa på. Helena, Bittans flicka var med på passet igår, hon är hemma och hälsar på. Hon sa efteråt, jag tror jag ska flyga upp varje tisdag så jag kan vara med. Hon tyckte det var jätte roligt. När jag gick och la mig och kollade klockan så hade jag nästan 33 300 steg igår, inte illa.

Finn var så sur på mig igår, hans pyjamas var i tvätten, han har ju fått flera av Åsa men de andra är för små på honom, han har väl 3 som han använder (de var i källaren, orkade inte gå ner och hämta) så jag satte på fleecen igår kväll, gissa om han blev sur! Han la sig ner på rygg på bordet och tänkte inte samarbeta. Men matte är ju envis så han fick ha den ändå. Då satte han sig demonstrativt i Savannahs famn och glodde på mig, han la sig ner hos henne och blängde på mig!

Nå tillslut tog jag bort den, att äga en spynx gör dig inte till dess överhuvud ooooo nej du som trodde det, du är dess slav! De kan det där med att blänga och få som de vill. När vi går och sover kommer han ju alltid med mig men igår såg jag inte röken av min lilla nudist! Nope han satt och tjurade nånstans! Det var som om han väntade att jag skulle ge mig först och locka på honom. För när jag ropade FIIIN så kom han farande direkt. I och med att jag slutat elda på natten så har vi en 17-18 grader i huset, skönt att sova då för oss med täcke ialf. Men för en nakenkisse så r det tydligen inte lika skönt! Ingen pyjamas innebar att natten var lite av och till. Jag kände en tass på mig lite då och då, han väcker mig -psssst matte, jag vill komma upp och vila på dig, bara och räta till ställningen så han kan krypa upp och värma sig ordentligt. Sen känner man när han drar, typ 7 kg katt på bröstet gärna med rumpan i ditt ansikte är inget man gå miste på. Han har ju sin igloo, den blir varm och gosig när han ligger i den men de vill ju vara nära. Han vet när min klocka ringer att nu kliver slaven äntligen upp, rengör mina skålar och ger mig mer mat! Han sitter bredvid och väntar att jag gör mig klar. Sen drar han fortare än attan jamandes till sina skålar, han riktigt gapar! Jag tar först Roffes, Finn är högljutt missnöjd över det. Men annars springer Roffe fram och tillbaka och jag snubblar nästan över honom tills han fått sitt.

Sen har vi ju våra ritualer under morgonen. Jag satte ju fluffsaken bredvid min dator för han gillar ju inte att sitta på kallt, han vill ju ligga mellan mig och datorn på mina armar… jag har ju alltid morgonrock, varm och gosigt. Jag trodde ju han skulle uppskatta det, wow matte vad bra liksom…. tror ni????? Neeeej, jo han sitter där en stund men gillar inte det, han vill ju ligga där han brukar. Men det blir så tungt för mina armar, svårt att skriva, inte ligger han ju still heller han stiger upp, vänder på sig står och kutar rygg, jag ser inte skärmen osv. Men nu känner han nog sig lite förnärmad, min stackars fina Finn! ❤

Ja ja nu in på facebook en sväng, sen börja fixa med håret, tvättade det igår, då är det alltid lite extra pill, så det är bara att köra på. Ja just min nya grej jag beställt kommer idag, spännande. Lägger upp en bild imorgon om jag får den idag.

Och på tal om den så måste jag ge beröm till Postnord killarna här i Haparanda, de har alltid varit väldigt tillmötesgående med oss, visat verkligen service och så även igår. Min grej jag beställt visade sig stanna i Kalix av någon anledning!? Först får jag meddelande att min vara kommer att levereras till Ica, japp tänkte jag, bra. Sen kommer ett meddelande om att försändelsen inte följer tjänstevillkoren och då ändrades det till att den stanna i Kalix. Ringer supporten och frågar varför? Ja äger hon så är det, du måste ringa hit imorgon igen när ditt paket kommit till Kalix och säga till att det ska till Haparanda. Så meddelar vi Kalix om det. Ja men sa jag ska jag då sitta i kö igen typ 20 minuter för det? Jag jobbar imorgon och kan inte sitta i telefon kö så länge. Kan du inte lägga in ett meddelande nu till Kalix? Nej vet du det går ju inte, ditt paket är ju inte där. Jag sa men du ser ju det på skärmen, kan man inte lägga till något meddelande där? Nej det går ju inte. Jag försökte fråga henne varför det stannat i Kalix? Det kunde hon inte svara på heller, nu är det så sa hon, du måste ringa oss imorgon. De har inga telefoner heller i Kalix enligt henne 😂 Ja ja sa jag och tacka för mig. Då hade min hjärna redan plan B! Jag har ju kompisar som jobbar där, messade de som levererar hos oss. Fick genast svar, det är så att Ica inte tar paket som väger över 20 kg, så då stannar den i Kalix. Men han fixade det, han hade ringt dit, mitt paket kommer till stan idag och jag behöver inte ringa dit. Ni ser det går bara man har lite service vilja ❤ Tackar Tompa på Postnord för det!

Simma lugnt

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa Tornin
  Apr 13, 2022 @ 09:22:18

  Ha ha ha. Dom visar verkligen vad dom vill 🤣🤣

  Svara

 2. Nina
  Apr 13, 2022 @ 15:11:09

  😂😂 Sur nudist 🙈

  Skönt med ledighet, jag längtar efter mina 4 dagar… Hojja, det där med att tömma bohag.. Jag höll på i TRE VECKOR men då var jag ju ensam största tiden… Och fortfarande har jag lådor kvar att gå igenom 🤦‍♀️🤷‍♀️

  Skönt att det funkat med post nörd 😉🙃

  Svara

  • Anna
   Apr 14, 2022 @ 07:46:42

   Jo vi hade nog behövt fler dagar men vi hade tömt lite redan då hon flyttade till Happis, då tog vi ju med oss en del saker. Sen fick vi nu lämna de stora som soffor, sängar och sånt. Men vi måste upp i sommar och ta bort det sista från vindan och så. Så vi är inte klara än!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: