Sol i hjärta sol i sinnet

Kl 06.00
🌤 0°C

Vaknade vid 02 och kände mig pigg. Tänkte att nu somnar jag aldrig om men det gjorde jag och rätt snabbt faktiskt. Sen vaknade jag 05.30 nästa gång, låg och vaknade till för att sen kliva upp en kvart senare. Skönt att känna sig pigg och utvilad när man vaknar. Passet igår gick bra förutom en av låtarna, skrattar, vi är inte överens alls! Måste titta över den ordentligt innan nästa måndag. Tungt med andningen trotts att jag sprayade mig, fick stanna efter tre fyra låtar och spraya mig lite extra då blev det bättre. Har märkt att det hjälper med att ta nitro oxå vilket inte är bra. Det betyder ju att det ÄR hjärtat som inte är med. Jag fick kallelse idag till Sunderbyn för kranskärlsröntgen, 17 maj ska jag in. Då får jag inte lyfta eller hålla igång för mycket så på 3 dagar eller hålla igång för mycket så då blir all träning inställd. Ska faktiskt bli skönt att få det gjort, det blir taxi på morgonen och taxi hem. Om inte Danne tar ledigt och kör mig, jag vet inte om han får sen komma in på rummet och vara med mig medans jag ligger och väntar att blödningsrisken är över.

Idag blir det Gold och sen toningen på det. Ska blir roligt, tror jag hittar rätt bra låtar till Gold, Bittan sa till mig det var riktigt roliga låtar nu, ett bra program. Man hittar inte alltid det man vill ha, men nu tror jag att de flesta låtar är rätt bra. Sen har jag hittat en bra arm låt till toningen, tror de kommer att gilla den.

Rasmus kom igår på förmiddag till mig, han var helt slut. Han vred i sina händer och man såg hur dåligt han mådde. Jag har sett det nu den sista tiden, måendet blir sämre och sämre, han orkar inte längre, hans jobbtider är hemska. Han börjar ju 03 varje natt 6 dagar i veckan. De ska sluta 06.30 men det blir ofta at de får jobba över av olika anledningar. Nu har han fått upp takten i jobbet och jobbar snabbt, ja då ska de lägga fler distrikt på honom. Nu är han helt slut, han gör inget annat än sover och jobbar säger han. Han har börjat få svårt att äta och jag ser att han gått ner rätt mycket i vikt. Inte för det han har att ta av men det beror ju lite på varför man går ner i vikt oxå. Mamma hjälp mig, vet du inget annat jobb jag kan söka? Nä sa jag nu gör vi så här. Vi går till Britt-Inger och pratar med henne om hennes erbjudande om sommarjobb står kvar. Sen om du får det så säger du upp dig och måste du sen efter sommaren flytta hem så gör du det. Inget mer med det. Men måste jag ta bort mina katter? Får dom följa med. Naturligtvis får det det sa jag. Det behöver du inte tänka på. Blir det livat i källaren så blir det det. Vi gick ner i hans gamla rum och jag förklarade hur vi kan göra för att han ska kunna få det mysigt som han vill ha det. Och han gick med på det. Han blev lättad det såg jag. Humöret vände genast. Nu bekymrar han sig för sina kollegor, de kommer ju att få mina distrikt tills de hittar en ersättare, ja sa jag så är det ju, tidningarna ska ut. Men det är inte ditt problem. Kanske de måste de måste börja se över hur ni jobbar, 5 av 7 dagar skulle ju vara en förbättring och med samma lön helst högre lön för att locka in nya att jobba där. Men INGEN jobbar 6/7 dagar hur länge som helst. Jo sa han Micke gör det. Ja men hur många har slutat genom åren jämfört med att en har stannat? Min fina Rasmus han är så ansvarsfull, gör det han ska och mer därtill. Nu ser han ett ljus i tunneln. Jag är så glad för hans skull, jag har varit orolig, allt löser sig ❤

Jaja nu ska jag vidare i dagen, in och uppdatera facebook, fixa frillan och sen börja dansa 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: