Upp till Neisten

Kl 06.00
☁️ 2°C

Idag åker vi upp till Neistenkangas. Vi ska tömma mammas hus det kommer att kännas jätte konstigt…. vi ska rota, tömma rensa, slänga hennes saker. Hon lever ju än och allt var tydligen hennes där! Men samtidigt ska det bli skönt att äntligen ha fått det gjort. Huset var ju Kalles, nu Vicke och Ellis och kommer att så småningom säljas. Jag har semester idag och imorgon för detta man vet ju aldrig hur länge detta tar. Rasmus kommer att åka med oss och hjälpa till. Det blir nog min sista resa dit iallafall. Jag kommer nog inte att åka upp dit, det skulle jag inte tro. Eller vem vet, vi har ju tänkt att eventuellt åka upp med mamma så hon får vara och hälsa på sina gamla hemtrakter.

Savannah började ju spy natten mot igår och hon spydde ännu sista gången vid 09 tror jag igår. Sen sov hon mycket. Hon steg upp vid 12 tiden och då var hon hungrig, så hon drack en nyponsoppa slurk och en festis. Mer vågade hon inte men det hölls inne. Så då var det över. Jobbade sen igår, slutade 22. Var rätt trött när jag kom hem, kollade lite tv och somnade.

Jag är ju en sån som måste eller måste och måste men jag vill ha en plan för hur jag ska gå vidare med saker och ting, jag förbereder, jag tänker igenom saker fram och tillbaka, från höger och till vänster och tillbaka igen, jag kollar upp saker och ting, jag gör allt det nödvändiga jag behöver göra för att sen bara luta mig tillbaka och bara invänta att min hjärna spunnit klart. Så är jag i det mesta jag ska göra. Och nu har jag två vägar, nu kan inte jag påverka mer, nu får jag se var det leder, hur allt snurrar på.

Nä nu ska jag in på facebook, sen fixa frillan, käka lite och så göra mig klar så jag är redo att åka när det är dags. Djuren är som vanligt redan utfodrade och vattnade. Har tungt med andningen igen, får dra ofta efter lite luft och framför allt när jag ligger på soffan…. där är mycket djurlukter, inte så mycket hår för Bamse är inte där men både Finn och Roffe. Finn ligger ju sedan på mig på bröstet av och till under natten, Roffe i knävecken under täcket. Men det är ju mina två små älsklingar så klart att matte måste värma de små.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: