Kaskad spyande!

Kl 06.00
🌥 -5°C

Sol när jag steg upp men nu har det mulnat på igen. Ingen snö har fallit än. Får se då om det kommer hit, dom har ju lovat snöstorm upp till 17 sekundmeter enligt klart.se. Vid 11 skulle det börja snöa och vinden tilltar. Får se då om det stämmer.

Jobb igår och pass på kvällen, Strong Nation, ett suuuper pass!!!! Det är så jäkla roligt helt enkelt man är så nöjd med sig själv efteråt. Deltagandet är inget att skryta över, det var 4 igår igen men 4 är 4, det är inte två 🙂

Savannah väckte mig vid 01, hon hade spytt. Hörde henne hela natten springa på toa, en av gångerna bara sprutade det, hon sa att det kom från både nästa och mun, hon kunde knappt andas! Nu var hon alldeles just och spydde igen. Jag har varit nog, jag har inte varit nära henne, jag har munskydd när jag ska ge henne nått eller städa toan efter henne. Klorinet åker fram och allt spritas, dörrhandtag, toastolen, handfat och blandare. Hon har sin handduk på dasset. Men inte för att skryta, farligt att skryta men jag har inte haft magsjuka sen jag var 5 år tror jag. Trotts att jag kunnat jobba där alla boende som på gamla Aspängen spydde!

Så obehagligt, jag lyssnade på tv igår på pressträffen och fattade jag dom rätt så är vi i en hotnivå på 4 utav 5!!! När blir vi Ukraina??? Usch så hemskt alltså, det är inte klokt när ska detta få ett slut. Jag trodde när ryssarna började retirera att de snart ger upp. Men det verkar ju bara skruvat upp denna man mer. Han är som det stod på Aftonbladet besatt!!! Han ger nog sig aldrig!

Tankarna maler hela tiden ang lokalen, jag vänder och vrider på mina tankar om hur jag ska göra…. fan jag vill inte gå upp vår fina lokal, jag vill verkligen inte det men det känns nu som att detta går inte, jag har för stora kostnader, jag är ju ännu tjänstledig, det är inte realistiskt längre. Får se var allt tar en så småningom. Går det inte så går det inte men då har man provat det med 🙂

Nu är rutinen men utfodring av djur, elda i kaminen, läsa tidningar och blogga klar så nu blir det facebook en sväng och sen inväntar vi snön. Jobbet kallar in mig kl 12 idag.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: