Uppträdande på modeshowen

Kl 06.30
☀️ -8°C

Vaknar upp till en kall och klar morgon, satte eld i kaminen, Finn har nog frusit i natt eller jag kände att han var kall om tassarna när han väckte mig och såg till att jag lägger mig på rygg så han får krypa upp på mig och lägga sig, han ligger nedanför halsen, han vill ha hud mot hud. Sen känner jag när han blir varm så drar han iväg, lägger sig i sin igloo eller nån annanstans, ibland kryper han in under täcket och lägger sig vid mina ben. Skulle sätta pyjamasen på honom igår men när han såg den drog han iväg fortare än fan, den skulle han då INTE ha på sig 😂 Gav nytt vatten och mat till djuren här uppe, diskade skålar och sånt, det tar sin tid varje morgon. Men sen är det kaffet och Aftonbladet på datorn.

Uppvisningen igår på Folkan gick bra. Fast det var en gång ut från scen och jag kände hur alla barn ville trängas bakom mig där, jag var rädd att jag trampar på dom när jag backar. Men det gick bra. Det här var nått nytt för alla, en del av dem kände liiite panik innan vi skulle upp, de blev lite oroliga och nervösa när de såg att det var mycket folk i publiken. Men jag var så stolt över dom, att vara första gången upp på en stor scen utan nästan någon förberedelse, utan chans att få vara upp och prova gå där så gick det bra 🙂

Ida och Alicia mina underbara kollegor från jobbet var där, Ida fotade jätte mycket och skickade till mig. Jag har ju nästan aldrig foton från våra uppträdanden så det var verkligen uppskattat.

Föräldrar, gå in och bläddra hittar ni någon ni vill ha så klicka på bilden så förstoras den, så kan ni spara den.

Nu in på facebook, uppdatera och sen frilla och sen jobb idag 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: