Små fundersam

Kl 06.00
☁️ 0°C

Sovit lite små konstigt, hade svårt att somna och under natten har jag sen vaknat av och till, känner att jag inte är riktigt återhämtad….. får se vad klockan säger, japp MYCKET DÅLIGT står det med röda bokstäver över klockan! Tungt att andas, tryck i bröstet osv…. Haft mycket funderingar sista dagarna, nå detta med mamma är ju ett stort oros moln. Det känns inte alls bra, vi får olika bud på samma fråga, det vet inte, ingen verkar veta?! Så konstigt, men det känns som om de inte får säga, de vågar inte säga?

Sen tankar om lokalen förstås….. hur fan ska vi göra? Jag har suttit och gått igenom hur många deltagare vi haft/pass detta år och sen räknat lite på det… och siffrorna är på stort back om jag räknat rätt. Vi hade ju som sagt inte räknat med att göra någon större förtjänst men lokalkostnader och liiite i betalt för det man gör vore ju trevligt. Men men det kanske vinden börjar blåsa i våra segel oxå.

Idag blir en spännande dag, vi sak uppträda med Zumba Kids på modevisningen, det ska bli riktigt roligt det 🙂 Spännande för barnen att få göra ett framträdande, det är första gången för de flesta av dom, tror det bara är Ellinor som varit med, jo och fammos Alicia har varit med på varsin avslutning ialf. Ja ja nu är de dags för frillan och sen tänkte jag fara till mamma en sväng oxå.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: