Men oooh så roligt det var!!!!

Kl 06.30
☀️ -8°C

Vilken dag det ser ut att bli. Klev upp vid halv 7 och solen skiner, det kommer bli varmt till dagen. Jag har ju slutat elda till natten, det blir ju inte så kallt ute mer. Så graderna inne är kanske runt 18 på natten. Jag tror Finn fryser, han har ju sin igloo som han går in i och där blir det varmt, Men han väcker mig på natten och vill komma och ligga på mig gärna uppe vid halsen så det blir hud mot hud, baktassarna är på min arm, tassarna är då ofta kalla. Så nu åkte hans pyjamas på. Han sov faktiskt lugnare i natt.

Han är ju min första nakenkatt så jag har en del att lära mig och tänka på. Deras hud är ju tjockare än vår så det är inte som om du eller jag går om kring naken i huset men fryser snabbare det gör han ju än tex Bamse som har päls som skulle räcka till alla 🙂

Men guuud så roligt det var igår på morgonpasset. Det var ju för psykiatrins brukare, jag känner många av dom och de som var igår känner jag alla sen måååånga år tillbaka. Det var så roligt, härligt att dansa lite ”enklare” låtar, i ett annat tempo än det man är van vid. Så roligt, de hade roligt och tackade så mycket. 3 gånger är jag inbokad med dom och jag hoppas det blir fler gånger. Det vill de oxå 🙂

Strong Nation på kvällen, så härligt när man kan andas igen. NU är det bar att hämta upp det jag tappat under detta sista år med min dåliga andning. Jag kände att många saker gick mycket lättare, jag hade bättre uthållighet osv. Det känns så jävla bra när man trott att man har fått så dåligt flås! Visst är det ju den som gått ner det sista året men nu är det på väg upp igen. Nu ska jag ner i vikt, jag vet inte vad som är galet. Jag äter inte konstigare än jag brukar, jag äter inte mer godis eller drickor mer drickor, jag dricker ju alltid zero om jag dricker dricka. Jag tränar ju en hel del under veckorna plus allt som blir hemma med träning av låtar. Jag fattar inte, ändå går jag upp…….

Idag ska jag göra klart allt inför avslutningen med kidsen, diplom, presentpåsar, handling av frukter och drickor.. Jag har fått ett uppträdande oxå, så det ska jag kolla med dom imorgon om de är intresserade 🙂

Vi ska till mammsen jag och Pia oxå, vi tänkte gå ut och äta eller fika med henne. Vi kollar upp lite vad Anki har om det är nått gått, eller kanske Tinas hon finns ju på torget så dit kan vi ju gå och fika efteråt på Tornedal och kompani.

Just nu känns det som om mitt liv flyter lite igen……. tills nästa dal….. men då är det bara att ta tag i den och göra det bästa av den ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: