Nytt pass idag

Kl 06.15
🌤 -7°C

Jobbade igår, hela mitt pass, det gör jag ju inte så ofta, jag är ju alltid tjänstledig mån, tis och torsdag kväll om jag har pass nån av de dagarna. Idag skulle jag börja jobba kl 11 men jag har tagit semester hela passet. Är ju annars tjänstledig halva men i och med att jag fick detta så tog jag sem hela passet. Jag ska ha tre pass med psykiatrin, ett i månaden fram till sommaren. Får se då om de kommer att gilla det. Jag har ju haft pass tidigare med dom, sen har vi planerat in det efteråt men då kom pandemin. Men nu blir det av iallafall. Jobbade under dagen med passet, gjorde allt klart innan jobbet och sen dansade jag lite här och där, där jag kunde mellan grytor och stekpannor 🙂 Men idag ska jag göra hela passet så jag får se hur det känns.

Sovit som ett arsel eller nej inte sovit, jag sov bra när jag väl somnade! Jag var ännu vaken kl 02.30 men sen somnade jag rätt snabbt efter det. Klockan tycker att jag återhämtat mig på max, bra, det är det viktigaste. Därför känner man sig inte trött fast att man inte sovit många timmar. Det beror ju på hur du återhämtat dig, hur den lilla sömn du haft varit. Och jag känner mig rätt pigg faktiskt. Lite ont i skallen känner jag men det botar ju några koppar kaffe 🙂

Så nu blir det facebook och uppdatera, fixa frillan och gå igenom morgonens korrar. Sen ska vi luncha med finaste Lise och sen blir det nästa omgång korrar jag har ju Strong Nation ikväll. På tisdag hade jag ju dubbel pass och mellan Gold och Strong tog jag två puffar utav min astmaspray, men kände fortfarande att det var lite tungt så jag tog ännu två puffar Nitro och ja jäklar det hjälpte helt. Rätt bra att veta för jag har fått kallelse till Sunderbyn, jag ska på kranskärlsröntgen. Så nu ska jag testa det ikväll oxå innan Strong passet. Han ville ju att jag skulle göra det läkaren så jag kan säga om det hjälpte med Nitro. Då vet vi ju att jag känner av hjärtat. Ja ja nu in på facebook så jag kommer igång med dagen. Ha en fin dag alla ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: